Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n venäläistähti palkittiin! – Viikon tähdissä odotettuja nimiä

New York Rangersin Artemi Panarin iski voittomaalin.
AOP

NHL:ssä on palkittu helmikuun toisen peliviikon tähdet. Mukana on kaksi hyökkääjää ja yksi aivan uskomattomassa vireessä oleva puolustaja. Viikon tähdet tekivät yhteensä 28 tehopistettä menneen viikon otteluihin.

NHL:n menneen peliviikon ykköstähdeksi on valittu New York Rangersia edustava venäläistähti Artemi Panarin. Kakkostähti meni San Jose Sharksia vielä toistaiseksi edustavalle Erik Karlssonin nimiin. Kolmostähti päätyi Arizona Coyotesin Clayton Kellerille.

Panarin oli hurjassa vireessä Rangersin paidassa menneellä viikolla. Rangers venytti voittoputkensa jo viiteen, kun Panarin tykitti neljään otteluun neljä maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä. Venäläistähti on tällä kaudella tehnyt yhteensä 59 tehopistettä. Rangers on tämän kauden osalta 70 pisteessä 31 voiton kera ja matkalla hyvillä mielin kohti NHL:n pudotuspelejä.

Siirtohuhuissa jatkuvasti pyörivä Sharksin ruotsalaispuolustaja Karlsson jatkoi hurjia otteitaan. Yli sadan tehopisteen kauteen matkalla oleva Karlsson teki viikon otteluissa yhteensä seitsemän tehopistettä. Karlsson takoi kolmeen otteluun kaksi maalia ja vietti kolmen tehopisteen iltaa Tampa Bay Lightningia vastaan pelatussa vierasottelussa.

Tällä hetkellä puolustajalla on koossa 73 tehopistettä 54 otteluun. 32-vuotias ruotsalainen on matkalla uransa kolmanteen Norris Trophyyn, eli NHL:n parhaalle puolustajalle jaettavaan palkintoon.

NHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuvan Coyotesin yhdysvaltalaishyökkääjä Keller iski kolmeen peliin menneellä viikolla hurjat tehot 3+4. Coyotesilla on tämän kauden osalta koossa 17 voittoa ja yhteensä 42 pistettä. Coyotes on NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan seitsemännellä sijalla takanaan vain Chicago Blackhawks. Kellerillä on koossa tälle kaudelle 48 pistettä 53 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL