Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Juuso Pärssinen jälleen näkyvässä roolissa Nashville voitossa – Tällä kertaa vuorossa tappelu

Nashville Predatorsin suomalaishyökkääjä Juuso Pärssinen.
AOP

Nashville Predators otti lauantain prime time -ottelussa tärkeän voiton pudotuspelikamppailua ajatellen Philadephia Flyersia vastaan. Ottelu päättyi jatkoajalla lukemin 1-2.

Nashville Predators voitti äärimmäisen tiukan kamppailun Philadelphia Flyersia vastaan lauantai-illan prime time -ottelussa. Varsinaisella peliajalla molemmat joukkueet osuivat toisessa erässä, kun Nino Niederreiter vei Nashvillen 1-0 johtoon, kun toista erää oli pelattu vajaa kaksi minuuttia. Kevin Hayes kuitenkin tasoitti ottelun toisen erän puolivälissä.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty ennen jatkoaikaa, mutta suomalaisittain mielenkiintoa aiheutti Juuso Pärssinen. Pärssinen haki kovan taklauksen Flyersin Joel Farabeehen, joka ei perääntynyt ja haastoi suomalaistulokaan tappeluun. Pärssinen vastasi kutsuun, mutta varsinaista ilotulitusta tappelusta ei tullut. Tilille kuitenkin uran ensimmäinen tappelu.

Ottelu ratkesi lopulta jatkoajalle, kun Matt Duchene iski Roman Josin ja Ryan Johansen syötöstä voittomaalin, kun jatkoaikaa oli pelattu 34 sekuntia.

Voitolla Nashville nousi kahden pisteen päähän divisioonan viimeisellä pudotuspelipaikalla olevasta Colorado Avalanchesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL