Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Kaapo Kakko vie piste-ennätystään uusiin lukemiin – Nuorisokenttä kovassa iskussa!

New York Rangersin Kaapo Kakko naulasi voittomaalin.
AOP

New York Rangers oli yksi viikon puhutuimpia joukkueita NHL:ssä. Vladimir Tarasenkon ja Niko Mikkolan hankkinut joukkue oli kuitenkin edelleen hyvässä lyönnissä ja onnistui yön ottelussa kaatamaan Seattle Krakenin numeroin 6-3. Kaapo Kakko jatkoi hyvää kauttaan ja siirsi ennätystään jälleen uusille lukemille.

Kaapo Kakko oli oivassa vireessä yön NHL-kierroksella. Nuorisoketjun oikeassa laidassa viilettänyt Kakko saalisti tehot 1+1, kun Rangers kaatoi Krakenin numeroin 6-3. Kakon maali oli upea koko ketjun suoritus, jossa Kakko sai viimeisenä linkkinä iskeä maalin Filip Chytilin loistavasta syötöstä.

Kakko pelaa tällä hetkellä uransa parasta kautta, sillä on jo rikkonut aiemman piste-ennätyksensä. Kakko on tehnyt kaikkiaan 27 pistettä 52 otteluun. Hänen aiempi ennätyksensä oli 23 tehopistettä.

Myös Rangersin tähtihankinta, Vladimir Tarasenko, onnistui heti ensimmäisessä ottelussaan Rangers-paidassa. Maali syntyi heti miehen ensimmäisestä laukauksesta, joten pitkään maalijyvää ei tarvinnut hakea.

Krakenin Eeli Tolvanen oli mukana syöttäjänä joukkueensa 4-1 kavennusmaalissa, mutta tämä maali jäi laihaksi lohduksi Krakenin kannalta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL