Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Siirtohuhuissa pyörivä huippuhyökkääjä takoi hurjat tehot – ”Meillä on ollut kemiaa!”

Vancouver Canucksin jenkkihyökkääjä Brock Boeser.
AOP

NHL:ssä viime kaudella merkittävän pelaajakaupan viritelleet New York Islanders ja Vancouver Canucks kohtasivat toisensa. Ottelussa nähtiin yhteensä 11 maalia ja vierasjoukkueen tähtihyökkääjät nostivat päätänsä isoilla tehoilla. Canucksilla ei loppukauden aikana enää ole tuloksellista panosta ole jäljellä.

Rick Tocchettin valmennukseen siirtynyt Vancouver Canucks järisytti NHL-maailmaa. Canucks nousi vahvan New York Islandersin vieraana tappioasemasta 6-5 -voittoon ja katkaisi tappioputkensa. Canucks oli ottelun toisessa erässä jo 4-2 -lukemin, mutta takoi neljä perättäistä maalia 20 minuuttiin eikä Islanders enää toipunut tästä.

Canucksin ykköstähdet löytyivät samasta kentästä, kun ruotsalaissentteri Elias Pettersson sai rinnalleen yhdysvaltalaishyökkääjä Brock Boeserin. Pettersson vietti kolmen tehopisteen iltaa iskemällä tehot 2+1.

Siirtohuhuissa viimeisen vuoden pyörinyt Boeser pelasi vahvasti, sillä yhdysvaltalaishyökkääjä vietti neljän tehopisteen iltaa. Boeser kirjautti tehot 1+3.

– Meillä on ollut kemiaa aina, kun olemme pelanneet yhdessä. Tiedän, että minun tarvitsee saada jotain aikaiseksi hänen kanssaan, koska Pettersson on spesiaali pelaaja, kertasi Boeser.

Canucksin tuore päävalmentaja Tocchet päätti lyödä joukkueen johtaville pelaajille, eli Petterssonille ja ykköspuolustaja Quinn Hughesille varakapteenin natsat rintaan. Tocchet haluaa, että joukkueen nuorten johtohahmot näyttää A:t rinnassaan eteen.

– Olen jutellut paljon Petterssonin kanssa. Kenenkään ei tarvitse olla äänekkäin kaveri kopissa, mutta jos teet jäällä hyviä juttuja ja näytät eteen, niin se ääni kuuluu kovempaa. Pettersson johti meidän joukkuetta Islandersia vastaan ja toimi niin kuin johtajan kuuluukin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL