Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tuore päävalmentaja pettyneenä – ”Emme olleet valmiita pelaamaan”

Vancouver Canucksin uusi päävalmentaja Rick Tocchet.
AOP

NHL:ssä viime kaudella itäisen konferenssin finaaleihin edennyt New York Rangers on tammi-helmikuussa ollut hurjassa vireessä. Loistavalle vireelle saatiin jatkoa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun joukkue kaatoi Vancouver Canucksin kotiyleisönsä edessä. Canucksilla on takana todella vaikea kausi ja joukkue on joutunut vaihtamaan päävalmentajaakin ainoana NHL-joukkueena tällä kaudella.

Rick Tocchettin valmennukseen juuri ennen NHL:n tähdistöviikonloppua siirtynyt Vancouver Canucks kärsi jälleen tappion. Canucks taipui torstain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella New York Rangersille 4-3 -lukemin.

Canucks oli läpi illan perässä jouduttuaan heti avauserässä kaksi maalia taakse. Canucks taisteli kuitenkin ottelusta maalin pelin, mutta ei onnistunut keräämään pisteitä matkaansa. Canucksin maaleista vastasivat Elias Pettersson, Conor Garland ja Vasily Podkolzin.

– Emme olleet valmiita pelaamaan. Okei, meillä oli enemmän vetoja kuin Rangersilla, mutta Rangers on nopea joukkue ja tänään ero tuli siitä, kun jotkut pelaajista eivät olleet valmiita töihin, Tocchet manasi.

Tocchettin valmennuksessa Canucks on pelannut nyt viisi kamppailua ja näistä on kaksi voittoa. Voitot ovat tulleet sarjan heikoimpia joukkueita vastaan, kun Chicago Blackhawks ja Columbus Blue Jackets kaatuivat selvin lukemin kotiyleisön edessä. Kolme tappiota on tulleet NHL:n pudotuspeleihin eteneviä New Jersey Devilsiä, Seattle Krakenia ja tuoreimpana Rangersia vastaan.

– Me katsomme kyllä tuloksia ja haluamme tehdä maaleja, mutta pelissä on paljon muutakin kuin maalien tekeminen. Täytyy tehdä töitä, pistää kroppaa likoon ja voittaa kaksinkamppailuja. Tänään nähtiin miten käy jos ei noudata pelin perusarvoja. Peleistä tulee vaikeita ja tulet aina jäämään fuskauksesta kiinni, kertoi Tocchet.

Canucks vierailee seuraavaksi New York Islandersin kotiareenalla. Anthony Beauvillier palaa entiseen kotihalliinsa ja Islandersiin kaupattu Bo Horvat kohtaa ensi kertaa vanhan joukkueensa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL