Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Hurjan jatkosopimuksen tehnyt NHL-tähti myöntää – ”olin hermostunut…”

New York Islandersin Semyon Varlamov Philadelphia Flyersia vastaan. JvR maalin edessä.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva New York Islanders palasi hyvällä ilmeellä tähdistöviikonlopun jälkeen kaukaloon. Islanders vieraili Philadelphiassa Flyersin kotikaukalossa ja nappasi vahvan vieraspelin jälkeen pisteet mukaansa. Ottelussa Islanders esitteli yleisölle tuoreen vahvistuksensa, joka pelasi ensimmäisen pelin uuden joukkueensa riveissä.

Lane Lambertin valmentama New York Islanders nappasi tiistain vastaisen yön NHL-kierroksella tärkeät kaksi pistettä matkaansa. Islanders kaatoi vieraissa Philadelphia Flyersin 2-1 -lukemin, jonka haaveet pudotuspeleistä murtuivat tähän iltaan, sillä ero kolmanteen sekä viidenteen sijaan kasvoi jo aivan liian suureksi.

Islandersilta ottelussa maalinteossa onnistuivat ykköskentän laitaan siirretty Mathew Barzal ja kakkoskentässä pelannut Kyle Palmieri. Islandersin ykköskenttä muodostui tässä ottelussa Barzalin lisäksi Josh Baileysta ja debyyttinsä joukkueessa pelanneesta Bo Horvatista. Horvat otti keskushyökkääjän paikan, Bailey oli vasemmassa laidassa ja Barzal oikeassa laidassa

Ensimmäisessä ottelussaan uudessa joukkueessa 68 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen tehnyt Horvat sai 19 minuuttia peliaikaa ja laukoi neljästi kohti Carter Hartin vartioimaa maalia.

– En ala valehtelemaan, olin hermostunut tänään ennen peliä. Jätkät tekivät olostani kyllä todella helpon ja hyvä. He olivat mahtavia. Tuntui vielä todella paljon paremmalta, kun saimme voiton ottelusta, kertoi Horvat.

Flyersin ainoasta maalista ottelussa vastasi romuluinen laitahyökkääjä Nicolas Deslauriers, joka ohjasi Tony DeAngelon vedon ohi Semyon Varlamovin. Varlamov torjui voiton eteen yhteensä 25 kertaa.

– Minusta tämä oli todella tärkeä ottelu meille ja oli tärkeää saada voitto heti tähdistötauon jälkeen. Emme ole pelanneet yli viikkoon, joten sen puolesta teimme paljon hyviä asioita ottelussa, Varlamov päätti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL