Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Oho! Hyökkääjä vei tämän vuoden tähdistöottelutapahtuman laukaisukilpailun voiton

Elias Pettersson avoimena tavoitteistaan

NHL:n tähdistöotteluviikonloppu on käynnistynyt. Perinteisesti vuorossa ovat olleet ensimmäisenä yksilökilpailut. Kovin laukaus -kilpailu on yleensä yksi mielenkiintoisimmista ja tänä vuonna voittajaa voidaankin pitää yllätyksenä.

NHL:n tähdistöottelun kovin laukaus -kilpailun voitti tänä vuonna pienoisena yllätyksenä Vancouver Canucksin ruotsalaistähti Elias Pettersson. Ruotsalaistähden laukaus viuhui verkkoihin 166,08 kilometrin tuntivauhtia, joten ihan historian kovimpia lukemia ei tänä vuonna kolkuteltu.

Ruotsi nappasi kovin laukaus -kilpailussa kaksoisvoiton, kun Buffalo Sabresin tähtipuolustaja Rasmus Dahlin nappasi toisen sijan laukomalla kumilätkää 164,63 kilometrin tuntinopeudella.

Muun muassa NHL:n historian kovimman maalintekijän titteliä kiivasti tavoitteleva Alexander Ovechkin hävisi ruotsalaisille kuitenkin yli 10 kilometriä tunnissa. Hänen laukauksensa liikahti lavasta 153,04 kilometriä tunnissa. Kilpailu kuitenkin osoittaa, että pelkkä laukauksen kovuus ei ratkaise laukauksen tehokkuutta.

Toinen viikonlopun kiinnostavista tapahtumista on nopeusluistelu. Sen ykköseksi kiisi vähemmän yllättäen Carolina Hurricanesin Alexander Svechnikov. Hän kiersi kaukalon 13,069 sekunnin aikana. Toiseksi tullut Kevin Fiala käytti kierrokseen aikaa 14,114.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL