Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

AHL

AHL:ssä suomalaispörssi alkaa olla ratkennut – Roby Järventie osui pitkästä aikaa

jääkiekko
AOP

Suomalaiset kunnostautuivat AHL:ssä maalinteossa menneellä viikolla. Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin hyökkääjä Valtteri Puustinen on karkaamassa nykyistä tahtia niin maali- kuin pistepörssin voittoon sinivalkoisten pelaajien osalta.

Valtteri Puustinen paranteli asemiaan suomalaispörssien kärjessä AHL:ssä menneellä viikolla. Puustinen kirjautti kaksi maalia viikolla ja johtaa 16 maalillaan suomipörssiä selkeästi. Tähän päälle syntyneet 18 syöttöä nostavat kokonaistehot 34 pisteeseen.

AHL:n pistepörssin kärkeä hän ei kuitenkaan vielä lukemillaan lähentele, sillä maalipörssissä hän on jaetulla sijalla 22. Pistepörssissä tehot riittävät jaetulle sijalle 43.

Puustinen debytoi kirkkaissa valoissa viime kaudella maaliskuussa, kun hän pääsi viilettämään NHL:ssä Pittsburgh Penguinsin riveissä. Tällä kaudella kutsua kirkkaisiin valoihin ei ole vielä kuulunut, vaikka hän on hyvää vauhtia rikkomassa viime kauden pisteensä 20 + 22 = 42.

Myös Roby Järventie kuului kuluneen AHL -viikon suomalaisonnistujiin, kun hän onnistui maalinteossa ensimmäistä kertaa sitten lokakuun lopun. Loukkaantuneena lähes kolme kuukautta ollu Järventie osui kolmatta kertaa tälle kaudelle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta AHL