Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä on NHL:n viikon tähdet! – mukana uusia nimiä

Tampa Bay Lightningin kapteeni Steven Stamkos laukoo kohti Toronton Jack Campbelliä.
AOP

NHL:n viikon tähdistö on jälleen valittu ja tällä kertaa koko tähdistö meni täysin uusiksi, jos vertaa aiempiin viikkoihin. Tällä kertaa mukana oli kolme hyökkääjää joista kaksi on Kanadasta ja yksi Yhdysvalloista. Viikon tähdistä kukaan ei ollut aiemmin tällä kaudella edes kärkikolmikossa.

NHL:n menneen peliviikon tähdistö on selvillä. Ykköstähdeksi nousi Edmonton Oilersin laitahyökkääjä Zach Hyman. Kakkostähdeksi valittiin 500 maalin rajapyykin rikkonut Tampa Bay Lightningin kapteeni Steven Stamkos. Kolmostähti meni tällä kertaa Anaheim Ducksin huippulupaus Trevor Zegrasin nimiin.

Hyman oli menneellä viikolla Oilersin paidassa kovassa vireessä. Kanadalaishyökkääjä teki viikolla yhteensä neljä maalia ja yhteensä yhdeksän pistettä kolmeen peliin. Kanadalaistähti teki jokaiseen viikon otteluun vähintään kaksi tehopistettä, kun Oilers voitti viikon kaikki pelinsä. Oilers on kerännyt tällä kaudella yhteensä 57 pistettä ja 27 voittoa. Joukkue on jälleen kiinni suorassa pudotuspelipaikassa.

Lightningin kapteeni Stamkosista tuli NHL:n historian 47. pelaaja ja kolmas aktiivi, joka on rikkonut 500 maalin rajaan. Menneellä viikolla hyökkääjä teki neljään otteluun viisi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä. Otteluista Lightning voitti kaksi ja hävisi kaksi. 32-vuotias kaksinkertainen NHL:n maalikuningas on tällä kaudella paukuttanut 45 otteluun 23 maalia ja yhteensä 54 tehopistettä.

Ducksin Zegras iski viikon neljään otteluun kahdeksan tehopistettä eli tehot 4+4. Zegras vietti kolmen tehopisteen iltaa Buffalo Sabresia vastaan pelatussa vierasottelussa, kun yhdysvaltalainen iski tehot 2+1.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL