Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueelle karmea takaisku – ykkössentteri leikkaukseen

Ottawa Senatorsin ykkössentteri Josh Norris
AOP

Tähän NHL-kauteen todella suurten odotusten kera tullut Ottawa Senators on ollut monille suuri pettymys. Kovasti uudistuneen joukkueen kausi lähti heikosti liikkeelle ja loukkaantumiset vaikuttivat merkittävästi joukkueen tilannetta. Pitkään on ollut jo selvää, että Senators ei tule pudotuspeleihin pääsemään, mutta nyt tämäkin asia sinetöityi lopullisesti.

Ottawa Senatorsin ykkössentteri Josh Norris joutuu leikkaukseen. Yhdysvaltalainen huippusentteri oli sivussa Senatorsin peleistä lähes kolmen kuukauden ajan, mutta palasi kokoonpanoon tammikuussa.

Norrisin paluu ei mennyt odotetulla tavalla ja jo aiemmin kaudella vaivannut olkapää tarvitsee lopultakin leikkauksen. Yhdysvaltalaispelaaja yritti kuntouttaa kaikin mahdollisin keinoin olkapäätään, mutta tuloksetta.

– Hän yritti kaikkensa. Hän teki parhaansa, jotta pystyi palaamaan joukkueen pariin, mutta nyt tuli siihen tulokseen, että leikkaus tarvitaan käteen. Todennäköisesti Norris on täydessä pelikunnossa ensi syksynä, kommentoi päävalmentaja D.J. Smith.

Kesällä kahdeksan vuoden mittaisen ja yli 60 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Senatorsin kanssa tehnyt Norris menee Yhdysvalloissa leikkaukseen.

– Tämä päätös on puhtaasti pelaajan ja juttelin leikkaavan lääkärin kanssa, joka on tehnyt vastaavia leikkauksia myös aiemmin. Lääkäri uskoi, että kuntouttamalla olkapää tulisi hyvään kuntoon ja olisi loistava mahdollisuus ettei se hajoisi uudestaan. Nyt näin ei käynyt ja se on sääli, kertasi Smith.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL