Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Kestomenestyjälle todella iso uutinen! – NHL-tähti palaa kaukaloon

Pittsburgh Penguins Kris Letang
AOP

NHL:ssä yli vuosikymmenen ajan pudotuspeleihin tiensä selvittänyt Pittsburgh Penguins on tällä kaudella ollut melko ailahtelevainen. Mike Sullivanin valmentama joukkue taistelee vielä tiukasti NHL:n pudotuspelipaikoista itäisen konferenssin puolella, mutta haaste tulee jatkossakin olemaan kova. Joukkueen tilanne helpottuu jatkossa hieman, sillä organisaation pitkäaikainen tähtipelaaja palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins taistelee kovin NHL:n pudotuspelipaikasta. Penguins on tällä hetkellä koko NHL:n itäisen konferenssin sijalla kahdeksan eli toisella villikortti -paikalla. Eroa suoraan pudotuspelipaikkaan eli Metropolien divisioonan kolmanteen sijaan on viisi pistettä. Tätä sijaa pitää hallussaan New York Rangers, joka on pelannut 47 ottelua. Penguinsilla on kasassa 46 ottelua.

Penguins kohtaa seuraavassa ottelussa keskiviikon vastaisena yönä Florida Panthersin kotiyleisönsä edessä. Panthers taipui edellisessä kamppailussaan Rangersille tiistain vastaisena yönä selvin lukemin. Panthersia vastaan Penguins saa mieluisan vahvistuksen kokoonpanoonsa, kun 35-vuotias kanadalaispuolustaja Kris Letang tekee paluun.

Letang on pelannut tällä kaudella vain 29 ottelua, mutta on silti joukkueen tehokkain puolustaja. Näissä otteluissa kesällä kuuden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Penguinsin kanssa tehnyt puolustaja on iskenyt 16 tehopistettä. Letang on pelannut otteluissa keskimäärin lähes 25 minuuttia.

Kanadalaisen kausi on ollut vaikea, sillä Letang kärsi syksyllä veritulpasta ja talvella pelaajan isä menehtyi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL