Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueen karmea kausi sai lisää karmeita uutisia! – junnutähdet sivuun joukkueen peleistä

Montreal Canadiensin Cole Caufield rikkoi olkapäänsä.
AOP

NHL-kauden tulosten valossa vahvasti aloittanut Montreal Canadiens on joulu-tammikuussa ollut melko pihalla. Joukkue menetti heikon joulukuun myötä mahdollisuutensa pudotuspeleihin ja tammikuussa on kuulunut paljon ikäviä uutisia Canadiensin loukkaantuneista pelaajista. Tuoreimpana uutisena Kent Hughesin johtama joukkue menetti hurjaan maalivauhtiin päässeen yhdysvaltalaislupauksen.

Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens sai entisestään lisää huonoja uutisia. Joukkueen sisäisen maalipörssin ylivoimainen ykkösnimi Cole Caufield on loukannut olkapäätään ja on sivussa koko loppukauden ajan. Tällä kaudella 46 otteluun yhteensä 26 maalia ja 36 tehopistettä naulannut entinen ykköskierroksen varaus satutti oikean käden olkapäätään. Caufield menee leikkaukseen lähitulevaisuudessa.

Stevens Pointin kaupungista, Wisconsinin osavaltiosta kotoisin oleva pienikokoinen laitahyökkääjä varattiin NHL:n kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudessa. Oikealta laukova 22-vuotias hyökkääjä on uransa aikana pelannut 123 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 53 maalia sekä yhteensä 84 tehopistettä. Tehosaldo on karmaisevasti lukemassa -35.

Canadiensilla on kokonaisuutena todella heikko tilanne loukkaantumisten suhteen. Viime kesän ykkösvaraus Juraj Slafkovsky on sivussa alavartalovamman takia todennäköisesti koko loppukauden. Heidän lisäkseen Brendan Gallagher ja Paul Byron kärsivät vammoista.

Joulukuun alussa vielä pudotuspelitaistelussa jotenkin mukana ollut Canadiens on sittemmin voittanut vain kahdeksan peliä. Tappioita varsinaisella peliajalla on kertynyt 14 kappaletta ja jatkoajalle ottelut ovat venyneet tappion muodossa yhteensä kaksi kertaa.

Tulevalla NHL:n siirtojen takarajalla Canadiens tulee olemaan mielenkiintoinen joukkue seurattavaksi. Oletettavasti GM Kent Hughes tekee todella paljon kauppoja, jolla kartutetaan joukkueeseen lisää varausvuoroja tulevien kausien varaustilaisuuksiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL