Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Kokiko Dallas Stars tuomarivirheen? – suomalaistähdeltä riistettiin kiekko törkeästi

New York Rangersin Adam Fox naulasi voittomaalin.
AOP

NHL:ssä nähtiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kahden suuren mestarisuosikin välinen otatus. Ottelusta oli syytä odottaa tiukkaa, kun New York Rangers ja Dallas Stars kohtasivat toisensa Madison Square Gardenissa, ja sellainen ottelu myös lopulta saatiin. Ottelussa nähtiin varsinaisella peliajalla vain kaksi maalia eikä ollut kaukana, että maalimäärä olisi jäänyt vain yhteen.

Gerard Gallantin valmentama New York Rangers otti todella maukkaan kotivoiton perjantain vastaisen yön NHL-kierroksella. Rangers kaatoi mylvivän kotiyleisönsä edessä Dallas Starsin jatkoajalle venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin Adam Foxin maalilla. Rangersin kumpikin maali ottelussa meni puolustajan nimiin, kun joukkueen tasoitusmaalista kolmannen erän lopulla vastasi K’Andre Miller.

Millerin maali ei voinut tulla yhtään myöhempään, sillä yhdysvaltalaispuolustaja tälläsi 1-1 -tasoitusmaalin pelikellon näyttäessä aikaa 59.59 eli sekunti ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Millerin maalissa Starsin keskushyökkääjä Luke Glendening otti ensin ison blokin, josta aiheutuneen paluukiekon Miller sutaisi ohi vahvasti jälleen Starsin maalilla esiintyneen Jake Oettingerin. Oettinger torjui ottelussa yhteensä 29 kertaa.

Starsin ainokaisesta ottelussa vastasi ylivoimalla ykköskenttään nostettu Tyler Seguin. Seguin sai kiekon parhaaseen sektoriin, josta kanadalaisen rannelaukaus painui vastustamattomasti ohi ottelussa 24 kertaa torjuneen Igor Shesterkinin.

Ottelun voittomaali syntyi jatkoajan toisella minuutilla, kun Fox sijoitti rystylaukauksella kiekon lähietäisyydeltä ohi Oettingerin. Maalia edelsi kyseenalainen tilanne, jossa Rangersin tähtisentteri Mika Zibanejad riisti hieman kyseenalaisesti kiekon Starsin Miro Heiskaselta. Tilanteesta ei tuomittu kampitusjäähyä, joka olisi saatettu viheltää varsinaisella peliajalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL