Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille karmeita uutisia – tähtipelaaja loukkaantui

Vegas Golden Knights ja Boston Bruins väänsivät kovaa. Mark Stone, Nick Foligno
AOP

Viime kaudella NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle kaikkien suureksi yllätykseksi jäänyt Vegas Golden Knights on ollut tällä kaudella vahva joukkue. Golden Knightsin päävalmentaja vaihtui kesällä, kun Pete DeBoer sai potkut ja tilalle tuli Boston Bruinsia vuosikaudet valmentanut Bruce Cassidy. Golden Knights on Cassidyn valmennuksessa pelannut erittäin laadukasta jääkiekkoa ja taistelee tosissaan NHL:n läntisen konferenssin voitosta. Nyt joukkueelle tuli kuitenkin todella ikäviä uutisia.

Perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa NHL:ssä voittoa Florida Panthersista juhlinut Vegas Golden Knights sai ikäviä uutisia. Bruce Cassidyn valmentama joukkue menetti ottelussa kapteeninsa Mark Stonen loukkaantuneiden pelaajien listalle.

Stone kärsii raporttien mukaan ylävartalovammasta ja tämä pitää voimahyökkääjän sivussa peleistä mahdollisesti useamman viikon ajan. Stone on urallaan kärsinyt lukuisista loukkaantumisista ja esimerkiksi viime kausi meni täysin penkin alle. Tällä kaudela hyökkääjä on tehnyt 17 maalia ja yhteensä 28 tehopistettä.

Golden Knights pelaa seuraavassa ottelussaan Edmonton Oilersia vastaan kotiyleisönsä edessä sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL