Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Loistavia uutisia! – koronarokotteista kieltäytynyt NHL-hyökkääjä palaa kokoonpanoon

Detroit Red Wingsin Tyler Bertuzzi on tervehtynyt.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa vielä tiukasti paikasta NHL:n pudotuspeleissä taisteleva Detroit Red Wings sai loistavia uutisia. Joukkueen peleistä jo pitkään sivussa ollut yhdysvaltalaishyökkääjä on toipunut takaisin pelikuntoon ja on valmis auttamaan joukkuettaan takaisin voittojen tielle.

NHL:ssä kovaa nousua tällä kaudella kohti NHL:n pudotuspelejä tehnyt Detroit Red Wings sai hienoja uutisia. Derek Lalonden valmentama joukkue saa seuraavaan otteluunsa takaisin yhdysvaltalaisen laitahyökkääjän Tyler Bertuzzin. Bertuzzi on noussut NHL:ssä otsikoihin siitä, kun hyökkääjä kieltäytyi käytännössä ainoana pelaajana ottamaan koronarokotteita. Tämä esti hyökkääjää vielä viime kaudella pelaamasta pelejä Kanadan puolella.

Bertuzzi ei ole pelannut edelliseen 16 otteluun käytyään käsileikkauksessa. Yhdysvaltainen joutui vasemman kätensä kanssa leikkaukseen Buffalo Sabresia vastaan pelatun ottelun jälkeen marraskuun lopulla. Red Wings taipui ottelussa 5-4 -lukemin rangaistuslaukauskilpailun jälkeen. Hyökkääjä missasi myös aiemmin kaudella 13 ottelua, Bertuzzi mursi oikean kätensä ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan lokakuun puolessa välissä. Red Wings voitti ottelun 5-2 -lukemin.

Bertuzzi on tällä kaudella iskenyt neljä pistettä yhdeksään otteluun. Hyökkääjä harjoitteli viimeisissä harjoituksissa samassa kentässä yhdessä Dylan Larkinin sekä Lucas Raymondin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL