Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Mitä ihmettä? – NHL:n suomalaistähti tiputettu neloskenttään

Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin kuuluva Carolina Hurricanes hakee tappioputkelleen päätöstä lauantaina Columbus Blue Jacketsia vastaan vieraskaukalosta. Ottelun alla päävalmentaja Rod Brind’Amour on tehnyt mielenkiintoisen siirron kokoonpanonsa kanssa, sillä joukkueen suomalaistähti on tiputettu neloskenttään.

NHL:n itäisen konferenssin kärkipaikoista taisteleva Carolina Hurricanes on mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkue on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan 5-3 -lukemin. Edellisessä matsissa joukkue koki karun tappion Nashville Predatorsille, vaikka Hurricanes johti peliä kolmeen kertaan. Tuossa ottelussa joukkueen esteeksi muodostui suomalaistähti Juuse Saros, joka torjui 64 kertaa, kuten Kiekkofani.com uutisoi.

Ennen ottelua Columbus Blue Jacketsia vastaan Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amour teki ison muutoksen kokoonpanoon. Joukkueen suomalaistähti Teuvo Teräväinen on siirretty neloskentän laitaan Jesperi Kotkaniemen ja Derek Stepanin rinnalle. Edellisessä ottelussa vastaavassa paikassa pelasi ensimmäisen pelinsä tällä kaudella NHL:ssä pelannut Max Pacioretty. Pacioretty siirrettiin ykköskenttään Sebastian Ahon ja Seth Jarvisin rinnalle.

Teräväisen kautta on häirinneet loukkaantumiset. Se saattaa olla osasyy sille, miksi Helsingin Jokerien kasvatti on tällä kaudella tehnyt vain kolme maalia ja yhteensä 15 tehopistettä. Otteluja 28-vuotiaalle tähtihyökkääjälle on kertynyt 29. Urallaan Teräinen on pelannut NHL:ssä 555 ottelua ennen tätä iltaa ja iskenyt näihin 384 tehopistettä. Tehotilasto on 81 maalia plussan puolella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL