Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Käsittämätön nousu NHL:ssä! – floppihyökkääjän virhe kostautui karmaisevasti

New Jersey Devils kaatoi kotiyleisönsä edessä New York Rangersin.
AOP

NHL:ssä lauantai-ilta pitää sisällään kaksi erinomaiseen aikaan Suomessa näytettävää ottelua. Päivän ensimmäisessä kamppailussa nähtiin hurja taisto New Yorkin seudun kahden huippujoukkueen välillä. New Jersey Devils esitti melkoisen nousun kotiyleisönsä edessä ja ratkaisi pelissä voiton jatkoajalla.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils esitti melkoisen nousun NHL:ssä. Devils nousi lauantain ensimmäisessä NHL-ottelussa New York Rangersia huimasti kolmannessa erässä kahden maalin takaa tasoihin ja lopulta jatkoajalla voittoon 4-3 -lukemin. Kotijoukkueen voittomaalin naulasi puolustaja Damon Severson. Maali oli Devilsissä läpi uransa pelanneelle veteraanipuolustajalle kauden kolmas.

Seversonin maali syntyi ylivoimahyökkäyksestä, kun puolustaja sai kiekon puolustusalueella Alexis Lafrenieren menetettyä kiekon. Severson nousi hyökkäysalueelle kiekon kanssa ja niittasi pelivälineen takakulmaan ohi erinomaisen pelin pelanneen venäläismaalivahti Igor Sherterkinin. Shesterkin torjui Rangersin maalilla 39 laukausta. Voitto oli Devilsille kotiyleisön edessä ensimmäinen kahdeksaan kamppailuun.

Ottelussa kotijoukkueen ykköstähti oli kuitenkin Jack Hughes, joka iski varsinaisella peliajalla tehot 2+1 ja venytti maaliputkensa jo kuuden ottelun mittaiseksi. Joukkueen neljännestä maalista vastasi ruotsalaishyökkääjä Jesper Bratt. Vitek Vanecek otti kotijoukkueen maalilla yhteensä 31 koppia.

Rangersista maalinteossa onnistuivat Julien Gauthier, Chris Kreider ja Jimmy Vesey. Kaapo Kakko pelasi ottelussa yhteensä 17.35 minuuttia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL