Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mitä ihmettä? 64 torjuntaa! – Juuse Saros teki Nashvillen seurahistoriaa

Nashville Predatorsin Juuse Saros torjui 64 kertaa Carolinaa vastaan.
AOP

NHL:ssä nähtiin perjantain vastaisena yönä melkoinen suomalaissuoritus. Nashville Predators otti voiton Carolina Hurricanesin vieraista selvin 5-3 -lukemin, mutta ottelussa nähtiin melkoinen suoritus Predatorsin maalilla torjuneelta Juuse Sarokselta.

Nashville Predatorsin päävalmentaja John Hynes saa kiittää tuoreimmasta voitosta joukkueensa ykkösmaalivahti Juuse Sarosta. Saros teki Predatorsin seurahistoriaa torjumalla yhteensä 64 kertaa Predatorsin maalilla, kun joukkue nappasi hienon 5-3 -vierasvoiton Carolina Hurricanesista. Hurricanes laukoi ottelussa yhteensä yli sata kertaa, kun lasketaan mukaan blokatut ja ohi menneet laukaukset.

Koko NHL:n mittapuulla 64 torjunnan iltama on historiallinen. Sarosta kohden ottelussa Hurricanes laukoi 67 kertaa, mikä on toiseksi eniten varsinaisen peliajan kuluessa koko NHL:n historiassa. Suurempi määrä on nähty vain Minnesota North Starsin toimesta vuonna 1981. North Stars eli nykyinen Dallas Stars laukoi 68 kertaa Los Angeles Kingsin maalia kohden pelatussa ottelussa, jonka Kings lopulta voitti 4-3 -lukemin.

Predatorsin voitokkaassa ottelussa joukkueelta maalinteossa onnistuivat Filip Forsberg, Mattias Ekholm, Cody Glass, Mark Jankowski ja Colton Sissons. Predators oli ottelussa tappiolla kolmeen kertaan, mutta kolmannen erän maaleilla joukkue karkasi 5-3 -voittoon. Hurricanesin maalit menivät Brady Skjein, Paul Stastnyn ja Jordan Staalin nimiin.

Suomalaisista Teuvo Teräväinen saalisti Hurricanesin puolelta syöttöpisteen Stastnyn iskemään ylivoimamaaliin. Predatorsista Juuso Pärssinen syötti joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia ja Mikael Granlund teki esityön 3-3 -tasoitusmaaliin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL