Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n parhaalle joukkueelle karmeita uutisia! – tähtihyökkääjä sivuun pitkäksi aikaa

Boston Bruinsin Jake DeBrusk.
AOP

NHL:n alkukauden paras joukkue on ollut Boston Bruins. Uuteen valmennukseen siirtynyt Bruins ei ole tällä kaudella hävinnyt vielä kertaakaan varsinaisella peliajalla ottelua, joka on pelattu Bostonissa. Joukkue kärsi alkukaudesta vielä paljon loukkaantumisista, mutta vuoden vaihtuessa nämä ovat vähentyneet merkittävästi. Nyt kuitenkin joukkue menetti tärkeän pelaajan loukkaantuneiden listalle.

Jim Montgomeryn valmennuksessa hurjaan lentoon noussut Boston Bruins sai ikäviä uutisia. Joukkueen ehdoton huippuhyökkääjä Jake DeBrusk on murtanut jalkansa ja on mahdollisesti kuukausia sivussa.

Kanadan Albertan provinssin Edmontonin kaupungissa syntynyt 26-vuotias laitahyökkääjä on pelannut tällä kaudella 36 ottelua ja iskenyt näissä 30 tehopistettä. Kanadalaishyökkääjä on takonut yhteensä 16 maalia.

Koko uransa aikana hyökkääjä on paukuttanut 206 tehopistettä 357 otteluun.

Edellisessä ottelussa Bostonin Fenwey Parkilla DeBrusk oli ratkaisemassa kahdella maalillaan voittoa Pittsburgh Penguinsista. Bruins kaatoi NHL:n perinteisessä Winter Classicissa Penguinsin 2-1 -lukemin.

Viime kaudella DeBrusk toivoi vielä siirtoa ulos Bruinsista. Tällä kaudella hyökkääjä on nauttinut isosta peliajasta joukkueen kahdessa kärkikentässä ja saanut tulosta erinomaisesti aikaan.

Hyökkääjällä on nykyistä sopimusta vielä ensi kausi jäljellä ja sopimuksen arvo on neljä miljoonaa dollaria kaudesta. Bruins varasi vuonna 1996 syntyneen laitahyökkääjän kesän 2015 NHL:n varaustilaisuuden ykköskierroksella. Bruins poimi DeBruskin numerolla 14.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL