Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähdelle ansaittu tunnustus! – kuukauden kovin pelaaja

Washington Capitalsin Alexander Ovechkin nousi 800 maaliin NHL-urallaan.
AOP

Maailmassa vuosi vaihtui vuodesta 2022 vuoteen 2023. NHL:ssä pelattiin äärimmäisen vaiherikas joulukuu ja joulukuun parhaat pelaajat on jälleen valittu. Joulukuussa NHL:n ykköstähdeksi nousi koko sarjan kovin maalintekijä, kun katsotaan historiaa NHL:ssä. Kaksi muuta tähteä meni keskushyökkääjille.

NHL:n joulukuun ykköstähdeksi on valittu Washington Capitalsin kapteeni, venäläistähti Alexander Ovechkin. Kakkostähdeksi valittiin kanadalaistähti Connor McDavid, joka toimii Edmonton Oilersin kapteenina. Kolmostähti meni Buffalo Sabresin tähtihyökkääjä Tage Thompsonin nimiin.

Capitalsin Ovechkin nousi joulukuussa NHL:n kautta aikain toiseksi kovimmaksi maalintekijäksi. Joulukuun aikana hyökkääjän maalimäärä koko NHL-uran osalta nousi jo huimaan lukemaan 806. Ovechkin iski joulukuun aikana kahdesti hattutempun, kun hyökkääjä osui kolmesti niin Chicago Blackhawksia kuin Montreal Canadiensiakin vastaan. Koko kaudella hyökkääjä on tehnyt 26 maalia ja yhteensä 45 tehopistettä 39 otteluun. Joulukuun aikana Ovechkin iski 15 peliin 13 maalia ja yhteensä 22. Capitals nousi joulukuun aikana Metropolien divisioonassa kolmanneksi.

NHL:n pistepörssiä johtava McDavid iski joulukuun aikana 14 maalia ja yhteensä 31 tehopistettä 15 otteluun. Oilers on voittanut koko kauden aikana toistaiseksi 20 ottelua. McDavidista tuli ensimmäinen pelaaja, joka tekee kalenterikuukauden aikana 30 tehopistettä sitten Steven Stamkosin sekä Nikita Kucherovin, jotka takoivat viime vuoden huhtikuussa yli 30 pisteen kuukaudet Tampa Bay Lightningin riveissä.

Sabresin tähtihyökkääjä Thompson oli McDavidin jälkeen toiseksi tehokkain pelaaja NHL:ssä joulukuun aikana. Thompson takoi 13 maalia ja yhteensä 22 tehopistettä 11 otteluun joulukuun aikana. Sabres voitti joulukuun aikana kahdeksan peliä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL