Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tshekkitähti upotti alkukauden komeetan – hurja vire sai jatkoa!

Boston Bruinsin David Pastrnak osui New Jersey Devilsia vastaan kahdesti.
AOP

NHL:ssä nähtiin lauantain vastaisena yönä kahden itäisen konferenssin huippujoukkueen välinen kohtaaminen. New Jersey Devils isännöi alkukauden selvästi vahvinta joukkuetta eli Boston Bruinsia. Devilsillä on viime aikoina ollut vaikeaa ja nyt tilanne alkaa käymään vaikeammaksi viikko viikolta, kun tappioita on alkanut tulemaan.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins aloitti joulutauon komealla vierasvoitolla. Bruins kaatoi vieraissa New Jersey Devilsin 4-3 -lukemin toisen erän vahvan tehohetken ansiostaan. Bruins onnistui toisessa erässä tekemään 14 minuuttiin neljä maalia ja nämä kaikki tasaviisikoin pelatessa.

Bruinsin tehomiehenä häärivät tuttuun tyyliin kärkikenttien tähtihyökkääjät. David Pastrnak iski ottelussa kaksi maalia, Jake DeBrusk vietti 1+1 tehoiltaa ja joukkueen neljännestä maalista vastasi kapteeni Patrice Bergeron. Muista pelaajista David Krejci syötti Pastrnakin osumat ja Brad Marchand syötti DeBruskin iskemän voittomaalin. Linus Ullmark oli jälleen erinomainen Bruinsin maalilla torjumalla ottelussa 37 kertaa.

Devilsin maaleista ottelussa vastasivat Jack Hughes, Tomas Tatar ja Yegor Sharangovich. Hughes vei joukkueen avauserässä johtoon ja kolmannen erän loppupuolella Tatar, ja Sharangovich toi joukkueen maalin päähän, mutta ei tasoihin. Mackenzie Blackwood aloitti ottelun Devilsin maalilla, mutta Vitek Vanecek pelasi kolmannen erän.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL