Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueen mahtava putki sai jatkoa – jo 20 ottelua putkeen!

Winnipeg Jets taipui Boston Bruinsin käsittelyssä.
AOP

NHL:n alkukauden paras joukkue on ollut Boston Bruins. Bruins on NHL:n itäisen konferenssin kärjessä ennen Toronto Maple Leafsia, Carolina Hurricanesia ja New Jersey Devilsiä. Bruinsin erinomaisuudesta kertoo joukkueen vire TD Gardenissa, joka on ennennäkemätöntä. Bruins pelasi ennen joulua viimeisen kotiottelunsa Winnipeg Jetsiä vastaan ja venytti vaikeista asetelmista huolimatta pisteputkeaan.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins on ollut alkukauden paras joukkue. Bruins osoitti kovuutensa Rick Bownessin valmentamaa Winnipeg Jetsiä vastaan nousemalla 2-0 -tappioasemasta vielä varsinaisen peliajan kuluessa 3-2 -voittoon. Bruins on saanut tällä kaudella jokaisesta kotiottelusta pisteitä, eli putki on jo kauden alusta 20 ottelun mittainen. Viime kevään pudotuspeleissä Bruins ei hävinnyt kotonaan peliäkään, vaikka tippui heti ensimmäisellä kierroksella jatkosta.

Ottelussa nähtiin valmennuksellisesti mielenkiintoinen kahden entisen Dallas Starsin päävalmentajan välinen kohtaaminen. Bowness toimi Montgomeryn valmennustiimissä Starsissa. Kun Montgomery sai potkut Starsista, niin Bowness otti vetovastuun ja johdatti Starsin aina Stanley Cup -finaaleihin saakka.

Bruinsin maaleista ottelussa Jetsiä vastaan vastasivat Nick Foligno, Jake DeBrusk ja David Pastrnak, joka syötti ottelussa myös maalin. DeBruskille maali oli samalla hyökkääjän uran 200. tehopiste NHL:ssä. Jeremy Swayman torjui joukkueen maalilla 25 kertaa.

– Minusta Jets antoi meille kovimman vastuksen tällä kaudella, mitä olemme saaneet etenkin karvauspelin suhteen ja tämä oli syynä, miksi he johtivatkin meitä vastaan, kehui Montgomery.

Jetsin maaleista vastasivat Mark Scheifele ja Jensen Harkins avauserässä. Joukkueen ykköspuolustaja Josh Morrissey venytti ottelussa pisteputkensa jo 11 ottelun mittaiseksi. Connor Hellebuyck torjui 36 laukausta.

– Jätkät taistelivat todella kovaa. Se on ainut mitä voit pyytää. Haluaisin nähdä ehkä enemmän vetoja kohti maalia ja painetta heidän päässään, mutta kuten sanoin, jätkät teki hyvin töitä. Bruins on sarjan parhaita joukkueita, joten me näytimme itsellemme olevamme myös lähellä kärkeä, kehui Bowness.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL