Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kaapo Kakko NY Rangersin sankari! – maalivire jatkuu hurjana

New York Rangersin Kaapo Kakko naulasi voittomaalin.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva New York Rangers jatkoi vahvaa virettään. Rangers kaatoi New Yorkin paikallisottelussa New York Islandersin Madison Square Gardenissa tylyin lukemin ja venytti voittoputkensa jo lähes kymmeneen. Kotijoukkueen sankariksi ottelussa nousi hurjaan lentoon viime peleissä noussut Kaapo Kakko.

Gerard Gallantin valmentama New York Rangers otti komean kotivoiton Madison Square Gardenissa perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Rangers kaatoi MSG:llä New York Islandersin 5-3 -lukemin ja otti jo kahdeksannen voiton NHL:ssä putkeen.

Rangers nousi NHL:n itäisessä konferenssissa 43 pisteeseen ja samalla tasapisteisiin kolmantena Metropolien divisioonassa olevan Pittsburgh Penguinsin kanssa. Eroa divisioonan kärkipaikkaa pitävään Carolina Hurricanesiin on viisi pistettä, mutta Hurricanes on pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Gallantin valmentama miehistö osoitti Islandersia vastaan luonnetta päätöserässä tappioasemasta voittoon. Rangers lähti 3-2 -tappioasemasta ottelun kolmanteen erään, mutta nousi Barclay Goodrown, Kaapo Kakon ja Vincent Trocheckin maaleilla voittoon. Kakko iski joukkueensa voittomaalin puolustaja K’Andre Millerin syötöstä ajassa 57.13. Maali oli suomalaiselle jo viides edelliseen kahdeksaan peliin ja yhdeksäs koko kaudella.

Kotijoukkueen kahdesta ensimmäistä maalista vastasivat Artemi Panarin ja Julien Gauthier. Igor Shesterkin torjui Rangersin maalilla 15 laukausta.

Lane Lambertin valmentaman Islandersin maaleista vastasivat Anders Lee, Alexander Romanov ja Mathew Barzal. Ilya Sorokin nappasi maalillaan 29 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL