Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Leijonat

Jääkiekkofaneille upea uutinen! – NHL-kiekkoa jälleen vapailta kanavilta

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen juhlii Stanley Cupia
AOP

Perjantaina on tullut tiedote, jossa Viaplay Group ja MTV kertovat tulevista yhteistyökuvioista. Tämän yhteistyökuvion puolesta jatkossa NHL jääkiekkoa ja muun muassa Valioliigan jalkapalloa on nähtävissä MTV:n kanavilta. Ensi syksystä alkaen Viaplay Group omistaa Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelien näyttöoikeudet, mutta kanava haluaa tehdä nykyisten oikeuden omistajien kanssa yhteistyötä.

MTV ja Viaplay Group ovat sopineet valikoitujen jääkiekon miesten MM-kisojen vapaasti katsottavien otteluiden lähetyksistä vuosille 2024–2028. Sopimuksen myötä MTV lähettää jääkiekon MM-kisojen kaikki Suomen maajoukkueen ottelut sekä molemmat välieräottelut ja finaalin. Sopimukseen sisältyy myös viikoittainen Englannin Valioliigan ottelu kevään 2023 ajan sekä viikoittainen NHL-ottelu syksystä 2023 alkaen.

MTV ja C More esittävät kevään 2023 jääkiekon miesten MM-kisat yksinoikeudella, jonka jälkeen mediaoikeudet siirtyvät Viaplaylle vuosiksi 2024–2028. Nyt solmitun sopimuksen myötä MTV esittää aina vuoteen 2028 saakka Suomen maajoukkueen ottelut sekä välierät ja finaalin. Ottelut esitetään MTV:n tuottamina MTV:n kanavilla ja C Moressa. Kaikki MM-turnauksen ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplaysta ja Viaplay Groupin V sport -kanavilta.

– Kahden viikon kiekkokarnevaalia seurataan MTV:llä myös jatkossa! MTV on välittänyt jääkiekon miesten MM-kisoja jo yli kymmenen vuoden ajan. Upeaa, että myös jatkossa välitämme suomalaisille vahvalla osaamisellamme Leijonien otteet MM-kaukaloista ja nostattamamme kisahuumaa kotikatsomoissa, hehkuttaa MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Lähde. Epressi

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Leijonat