Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Vahva alkukausi vain muisto enää? – NHL-joukkue ajautumassa kriisiin!

Philadelphia Flyersin Carter Hart oli hurjassa vireessä. Flyers kaatoi New Jersey Devilsin.
AOP

Häikäisevän alkukauden pelannut New Jersey Devils on kääntymässä kriisiin. Devils kärsi todella ikävän tappion kotiyleisönsä edessä perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Joukkueen arkkivihollinen Philadelphia Flyers haki pisteet Prudential Centeristä.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers haki huikean vierasvoiton New Jersey Devilsin vieraista. Flyers otti voiton tylysti 2-1 -lukemin ja aiheutti Devilsille jo neljännen tappion putkeen. Tappio oli Devilsille viides edelliseen seitsemään otteluun ja tänä aikana Lindy Ruffin valmentama miehistö on kerännyt kuusi pistettä, kun kaksi tappioista on tullut jatkoajoilla.

Flyersin ykköstähti ottelussa oli kanadalaismaalivahti Carter Hart. Hart seisoi muurina joukkueensa maalilla ottamalla 48 torjuntaa ottelussa. Hartin onnistui ottelussa ohittamaan ainoastaan Devilsin ykkössentteri Jack Hughes. Maali oli entiselle NHL:n ykkösvaraukselle jo kauden 16.

Flyers ei tappioasemasta ottanut itseensä vaan käänsi pelin iskemällä toisessa ja kolmannessa erässä maalit. Toisessa erässä vieraiden tasoituksesta vastasi voimahyökkääjä Scott Laughton, joka naulasi ylivoimalla kauden viidennen osumansa.

– Sinä tarvitset hyvää maalivahtia etenkin tällaisia Devilsin kaltaisia nopeita joukkueita vastaan, joilla on paljon taitoa. Hart oli tänään todella hyvä meidän maalilla, kehui Laughton pelin jälkeen.

Ottelun päätöserän puolivälin jälkeen nähtiin ottelun kolmas ja samalla viimeinen osuma, kun loukkaantumisistakin kärsinyt kanadalaishyökkääjä Travis Konecny iski kauden 12. osumansa ja voiton vieraille.

Devilsin maalilla tshekkiveskari Vitek Vanecek torjui ottelussa 22 kertaa.

Neljän ottelun tappioputkessa oleva Devils joutuu pelaamaan vielä ennen vuoden vaihdetta kovia otteluja. Vastaan asettuu kahdesti sekä Boston Bruins, että Carolina Hurricanes. Lisäksi joukkue kohtaa Carolina Hurricanesin ja Pittsburgh Penguinsin kertaalleen. Edelliseen neljään peliin joukkue on tehnyt yhdeksän maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL