Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Nyt se katkesi! – NHL:n huimille putkille karu päätös

Toronto Maple Leafs kaatui New York Rangersin käsittelyssä. Filip Chytil juhlii maalia.
AOP

Perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa nähtiin NHL:ssä todella huikea ottelu. Kaksi NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin kuuluvaa joukkuetta, eli New York Rangers ja Toronto Maple Leafs kohtasivat Madison Square Gardenissa. Otteluun Maple Leafs tuli hurjassa pisteputkessa, kuten myös joukkueen kanadalaistähti Mitch Marner, mutta kummallekin saatiin päätös.

Gerard Gallantin valmentama New York Rangers juhli todella hienoa kotivoittoa yön NHL-kierroksella. Rangers nappasi jo viidennen voiton putkeen NHL:ssä, kun Toronto Maple Leafs kaatui kotiyleisön edessä tylyn esityksen päätteeksi 3-1 -lukemin. Maple Leafs taipui varsinaisella peliajalla ensimmäistä kertaa 16 otteluun.

Gallantin valmentamasta miehistöstä kolme miestä nousi esiin ottelussa. Nämä olivat kaksi maalia tehnyt Jimmy Vesey, kertaalleen onnistunut tshekkisentteri Filip Chytil ja venäläismaalivahti Igor Shesterkin. Shesterkin torjui Rangersin maalilla 22 kertaa ollen voiton takuumies.

Chytilin johtama ylivoimaviisikko sai ottelun avauserässä ylivoimalla ensimmäisen mahdollisuuden ja käytti sen heti hyödykseen.

– He ansaitsivat mahdollisuuden ylivoimalla ja oli hieno nähdä heidän onnistuvan, kehui Gallant ottelun jälkeen.

Maple Leafsilta maalinteossa onnistui Michael Bunting. Matt Murray torjui Sheldon Keefen valmentaman joukkueen maalilla yhteensä 17 kertaa. Buntingin maaliin kanadalaistähti Mitch Marner ei saanut haalittua syöttöpistettä, joten hyökkääjän pisteputki päättyi 23 otteluun. Se on kuitenkin Maple Leafsin pitkän seurahistorian pisin pisteputki. Pisteputken aikana hyökkääjä takoi 32 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL