Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkue teki hurjan sopimuksen! – Luottohyökkääjälle melkoinen tilipäivä

Los Angeles Kingsin Trevor Moore on joukkueen luottohyökkääjiä.
AOP

NHL:ssä viime kaudella hienosti pudotuspeleihin edennyt Los Angeles Kings on tehnyt vahvaa nousua takaisin kohti huippuseuroja. Viime keväänä joukkue pisti Edmonton Oilersin todella ahtaalle ja vei ensimmäisen kierroksen sarjan aina seitsemänteen otteluun, mutta taipui Connor McDavidin käsittelyssä. Tällä kaudella joukkue on jatkanut vahvaa menoaan, mutta puolustuspeli on ollut iso murheenkryyni. Nyt joukkueen GM Rob Blake sai sidottua tärkeän pelaajan pitkään jatkosopimukseen.

Kovaa vauhtia kehittyvä Los Angeles Kings on todella yllätysvalmis joukkue. Todd McLellanin valmennuksessa Kings on kehittynyt todella vahvaksi joukkueeksi, joka pystyy voittamaan jopa maalintekokilpailuja. Yksi syy joukkueen menestyksen takana on ollut loistava kakkoskenttä. Kakkoskenttää on kahdella edellisellä kaudella johtanut Montreal Canadiensista hankittu Phillip Danault. Danaultin laidoilla on pelanneet Victor Arvidsson ja Trevor Moore.

27-vuotias Moore on noussut joukkueessa todella tärkeäksi pelaajaksi ja tämä ei ole GM Rob Blakelta jäänyt huomaamatta. Blake teki Mooren kanssa torstaina huikean viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on 21 miljoonaa dollaria. Hyökkääjän kausiansio on siis keskimäärin 4,2 miljoonaa dollaria kaudesta.

Vielä tällä kaudella Thousand Oaksin kaupungista, Kaliforniasta kotoisin oleva hyökkääjä pelaa vajaan kahden miljoonan dollarin palkalla.

178 senttiä pitkä laitahyökkääjä on urallaan pelannut viidellä kaudella NHL:ssä yhteensä 236 ottelua. Näissä on syntynyt 107 tehopistettä joista 42 on ollut maaleja. Yliopistourallaan hyökkääjä teki 121 otteluun 120 maalia. Moore pelasi Denverin yliopistossa. Viime kaudella Moore paukutti runkosarjassa 17 maalia ja yhteensä 48 tehopistettä 81 otteluun. Tällä kaudella on toistaiseksi syntynyt 32 otteluun 18 tehopistettä.

Moore siirtyi Kingsiin helmikuussa 2020 pelaajakaupassa Toronto Maple Leafsista. Maple Leafs hankki tuolloin maalilleen Jack Campbellin ja Kyle Cliffordin tuomaan kovuutta hyökkäykseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL