Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n vanhin pelaaja venyi uskomattomaan temppuun! – Tätä et näe usein

Buffalo Sabresin Craig Anderson torjui hurjan nollapelin.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella mielenkiintoinen ottelu, kun Buffalo Sabres isännöi Los Angeles Kingsiä. Ottelussa kaksi ensimmäistä erää oli todella tasaiset, mutta kolmannessa erässä tapahtui todellinen repeäminen. Kotijoukkueen puolelta nähtiin kahdelta huippupelaajalta fantastista suorittamista, joista etenkin vanhemman hakee vertaistaan.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres otti todella tyylikkään voiton NHL-kierroksella. Sabres kaatoi vahvan kolmannen erän turvin Todd McLellanin valmentaman Los Angeles Kingsin 6-0 -lukemin. Ottelu oli ensimmäiset kaksi erää todella tiukkaa vääntöä, mutta kolmannessa erässä peli lähti hanskasta.

Kotijoukkueen suurimmaksi tähdeksi ottelussa nousi jo 41-vuotias maalivahti Craig Anderson. Anderson venyi ottelussa 40 torjunnan nollapeliin, joka ei ole ihan jokapäiväistä nykypäivän NHL:ssä. Nollapeli oli kulttimaalivahdille uran ensimmäinen sitten vuoden 2019. Urallaan Anderson on torjunut nyt 43 nollapeliä.

Sabresin ja Kingsin välinen ottelu oli todella erikoinen, sillä kaksi ensimmäistä erää oli maalittomia, mutta päätöserässä kotijoukkue osui kuudesti. Ottelun voittomaali meni ajassa 41.21 ylivoimalla Tage Thompsonin nimiin. Thompson iski vielä toisen ylivoimamaalin ottelussa, kun hyökkääjä takoi kauden 23. maalin vain reilu kolme minuuttia ennen päätöstä.

– Meillä kesti hieman aikaa saada pelimme rullaamaan. Me keskityimme tänään ehkä liikaa hyökkäyspelaamiseen, mutta onneksi Anderson seisoi päällään maalilla ja antoi meille mahdollisuuden voittoon. Sitten löysimme pelimme ja aloimme tehdä maaleja, mutta tämä ei olisi ollut mahdollista ilman Andersonin vahvaa peliä. kehui Thompson.

Muista kotijoukkueen maaleista ottelussa ja päätöserässä vastasivat Victor Olofsson, John-Jason Peterka, Alex Tuch sekä Peyton Krebs. Tuch ja Olofsson viettivät kahden tehopisteen iltaa. Thompson kolmen, sillä hyökkääjä saalisti ottelussa vielä syöttöpisteenkin. Kanadalaissentteri Dylan Cozens syötti ottelussa myös kolme maalia.

Kingsin maalilla Phoenix Copley pelasi hyvän pelin ja torjui 25 kertaa ottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL