Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laineen maaliputki tyrehtyi – Aleksander Barkoville tärkeä maali

Florida Panthersin Aleksander Barkov vietti kahden tehopisteen iltaa.
AOP

NHL:ssä nähtiin keskiviikon vastaisena yönä suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu. Hieman heikossa vireessä viime aikoina esiintynyt Florida Panthers isännöi Columbus Blue Jacketsia, joka ailahdellut koko kauden. Ottelussa nähtiin yhteensä kolme suomalaista kaukalossa, joista yksi onnistui iskemään tehoja taululle. 

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti todella arvokkaan voiton NHL:ssä. Panthers kaatoi kotiyleisönsä edessä Columbus Blue Jacketsin 4-0 -lukemin ja palasi voittojen tielle. Kotijoukkueen suurin sankari oli maalilla nollapelin torjunut venäläiskassari Sergei Bobrovsky. Entiselle Vezina-voittajalle kertyi ottelussa 22 torjuntaa. Nollapeli oli venäläiselle kauden ensimmäinen.

– Tänään peli tuntu tosi hyvältä. Nämä olivat meille isot kaksi pistettä ja tärkeä voitto. Jätkät tekivät loistavasti töitä ja otti vastustajan ulos pelistä. Kaverilla ei ollut juuri paikkoja, kehui Bobrovsky.

Panthersilta ottelussa maalinteossa onnistuivat Aleksander Barkov, Matthew Tkachuk, Brandon Montour ja Sam Reinhart. Barkov ja Tkachuk viettivät ottelussa kahden tehopisteen iltaa. Reinhart antoi maalinsa lisäksi kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Ruotsalaispuolustaja Gustav Forsling saalisti ottelussa myös kaksi syöttöpistettä. Suomalaissentteri Barkoville maali oli vasta kauden kuudes. Syöttöpisteitä on koossa 15 kappaletta. Tähtihankinta Tkachuk on iskenyt alkukauteen 29 tehopistettä joista 14 on maaleja.

Brad Larsenin valmentamasta Blue Jacketsista ei merkittäviä onnistujia löytynyt. Ykkössentteri Boone Jenner otti tehotilastoon lukeman -3 kuten myös kesällä isolla rahalla hankittu kanadalaispuolustaja Eric Gudbranson. Elvis Merzlikins pelasi Blue Jacketsin maalilla ja otti 22 torjuntaa.

Suomalaishyökkääjä Patrik Laine pelasi ottelussa hyökkääjistä eniten ja laukoi neljä kertaa. Maaliputkelle tuli nyt kuitenkin päätepiste. Laineen vahvasta vireestä loukkaantumisen jälkeen keskusteltiin myös keskiviikkona julkaistussa NHL-podcast Kaukosenlaidalla jaksossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL