Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n mestarisuosikki ryhdistäytyi – Käänsi ikävän tilanteen edukseen!

St. Louis Blues kaatui New York Rangersin vieraana. Chris Kreider ohittaa Jordan Binningtonia.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva New York Rangers on ollut viime viikkoina melko sekaisin. Rangers on kärsinyt paljon tappioita etenkin menetettyään johtoaseman ja sama oli lähellä jälleen, kun joukkue kohtasi kotijäällään St. Louis Bluesin. Tällä kertaa Rangers kuitenkin löysi vielä uuden vaihteen silmään ja käänsi ottelun nimiinsä ottaen tärkeät pisteet mukaansa.

Gerard Gallantin valmentama New York Rangers kuuluu niihin joukkueisiin NHL:ssä, joilta voidaan odottaa menestystä. Rangers oli heti alkukaudesta todella vahva, mutta marraskuu on ollut joukkueen pelaamisessa melkoista aaltoliikettä. Joukkueen puolustuspelaaminen on ollut kauttaaltaan heikkoa eikä Rangers ole onnistunut pitämään isojakaan johtoja näpeissään.

Tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa kotiottelussa St. Louis Bluesia vastaan joukkue johti peliä toisen erän alussa jo 3-2 -lukemin, mutta joutui tappioasemasta päätöserään. Rangers onnistui kuitenkin kolmen maalin päätöseränsä voimin kääntämään 4-3 -tappioaseman 6-4 -voitoksi. Lopullisen niitin Bluesin arkkuun iski Chris Kreider, joka naulasi alivoimalla pelin 6-4’n, kun kolmatta erää oli pelattu reilut 14 minuuttia. Maali oli Kreiderin kauden 13.

– Meillä on itseemme paljon suuremmat odotukset kuin kenelläkään kopin ulkopuolella tai edes organisaatiolla. Meillä on tosi suuret odotukset ja olemme luoneet kovat paineet samalla itselle. Sellaiset paineet mitä kukaan muu ei voi luoda. Nyt oli tärkeää saada kaksi pistettä mukaan ja jatkaa niistä hyvistä jutuista seuraavassa pelissä, mitä saimme tästä pelistä mukaamme, kertoi Kreider.

Ottelussa Kreiderin lisäksi Rangersilta tehoilivat Vincent Trocheck ja Artemi Panarin. Kumpikin iski kaksi tehopistettä. Trocheck nautti 1+1 tehoista ja venäläistähti syötti kaksi maalia. Panarin on nyt tehnyt urallaan 599 pistettä. Igor Shesterkin otti kotijoukkueen maalilla 25 torjuntaa ja päätti samalla joukkueen neljän ottelun tappioputken kotiyleisön edessä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL