Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippuvalmentaja tunteellisena – ”Arvostan heitä todella paljon…”

Vegas Golden Knightsin päävalmentaja Bruce Cassidy.
AOP

NHL:ssä on nähty todella vahvoja joukkueita alkukauden osalta. Yksi vahvimmista joukkueista on ollut Vegas Golden Knights, joka siirtyi kesällä Bruce Cassidyn valmennukseen. Cassidy valmensi edelliset kaudet Boston Bruinsia ja pääsi käymään kertaalleen Stanley Cup -finaaleissakin. Tuolloin Bruins taipui satumaisen kauden pelanneelle St. Louis Bluesille voitoin 4-3.

Vielä viime kaudella Boston Bruinsia valmentanut Bruce Cassidy on saanut uuden joukkueensa Vegas Golden Knightin melkoiseen lentoon. Cassidyn alaisuudessa Golden Knights on voittanut alkukauden aikana 19 ottelua varsinaisella peliajalla ja hävinnyt vain seitsemän. Lisäksi joukkue on kokenut yhden tappion jatkoajalla. Golden Knights päätti Bruins vieraana neljän ottelun mittaisen vieraskiertueen voittoon.

Vieraskiertueelta Golden Knights nappasi kolme voittoa ja hävisi ainoastaan Pittsburgh Penguinsille.

Voitolla Bruinsista Cassidyn valmentama Golden Knights katkaisi samalla Bruinsin 14 ottelun mittaisen kotivoittojen putken. Bruins ei ollut kertaakaan aiemmin hävinnyt tällä kaudella kotiyleisönsä edessä. Seuraavaksi lasketaan pisteputkea, sillä Golden Knights haki voiton pitkän kaavan mukaan. Ottelussa Cassidy vieraili ensimmäistä kertaa sitten viime kevään vanhassa kotihallissaan ja yleisö antoi todella suuret suosionosoitukset vanhalle päävalmentajalle.

– En tiennyt yhtään millainen reaktio tulee olemaan. Tämä oli hieno ilta Bruinsin organisaatiolta. Arvostan heitä todella paljon. Minulla on todella paljon kunnioitusta koko organisaatiota kohtaan, kommentoi Cassidy.

Bruinsissa Cassidyn paikan ottanut Jim Montgomery on saanut vanhasta rungosta todella paljon irti alkukauden aikana.

– Tämä on todella hyvä ryhmä pelaajia joita valmentaa. Tämä joukkue ei ikinä luovuta tai lopeta pelaamista, vaikka tilanne olisi mikä. Tässäkin pelissä me käänsimme pelin vielä tasoihin, vaikka olimme 3-0 -lukemin tappiolla, kehui Montgomery.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL