Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Näistä pelaajista kootaan Kanadan joukkue! – Alle 20-vuotiaiden MM-kisat lähestyy

Connor Bedard Kanadan U18 maajoukkueessa.
AOP

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut ovat jo aivan oven takana. Turnaus käynnistyy tuttuun tyyliin Tapaninpäivänä heti joulun jälkeen eli 26. joulukuuta. Turnaus pelataan tänäkin vuonna Kanadassa, kun Quebecin provinssissa kisat pelataan Halifaxin ja Monctonin kaupungeissa. Kisaisäntä Kanada lähtee turnaukseen suurena mestarisuosikkina kuten aina.

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisat ovat lähellä. Turnaus alkaa tuttuun tyyliin joulun jälkeen. Kanada lähtee kisaisäntänä turnaukseen jälleen suurena mestarisuosikkina. Kanadan maajoukkueen leiriryhmä julkaistiin vastikään. 29 leirille osallistuvasta pelaajasta lopulta valitaan 23 pelaajan kisajoukkue.

Kanadan maajoukkuetta turnauksessa valmentaa WHL:ssä Everett Silvertipsiä valmentava Dennis Williams, joka on kotoisin Stratfordin kaupungista Ontarion provinssista.

Harjoitusleirillä Kanadan joukkueessa on mukana neljä maalivahtia, yhdeksän puolustajaa ja 16 hyökkääjää. NHL:n vielä varaamattomia hyökkääjiä on kaksi, kun ensi kesän todennäköinen ykkösvaraus Connor Bedard ja Adam Fantilli löytyvät joukkueesta.

Jokainen leiriryhmän puolustajista on jo varattu NHL:n, mutta maalivahdeista kahdella ei ole varausta. Neljästä maalivahdista kaksi on varattu NHL:n ja nämä ovat New Jersey Devilsin poimima Tyler Brennan sekä San Jose Sharksin kolmoskierroksella nappaama Benjamin Gaudreau.

Ykköskierroksella NHL:n varattuja pelaajia leiriryhmästä löytyy yhteensä kahdeksan kappaletta. Näistä kolme on puolustajia ja viisi hyökkääjiä. Hyökkääjiä ovat Reid Schaefer, Brennan Othmann, Nathan Gaucher, Zach Dean ja Zachary Bolduc. Puolustajista löytyy Chicago Blackhawksin poimimat Nolan Allan ja Kevin Korchinski sekä Minnesota Wildin lupaus Carson Lambos.

Joukkueessa saatetaan nähdä myös NHL:ssä tällä kaudella kiekkoilleet Shane Wright, Dylan Guenther ja Brandt Clarke.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut