Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kuukauden tulokastähdeksi todellinen yllätysnimi! – Vahvaa tekemistä

Vegas Golden Knightsin Logan Thompson oli kuukauden tulokastähti.
AOP

NHL:ssä palkitaan jokaisena pelikuukautena tulokastähti. Marraskuussa tulokkaalle jaettava tähtipalkinto meni Vegas Golden Knightsin todelliselle sensaatiolle, kun viime kaudella debyytin NHL:ssä tehnyt maalivahti sai kyseisen palkinnon. Mukana kilvassa oli myös toinen maalivahti.

NHL:n marraskuun tulokas oli Vegas Golden Knightsin ykkösmaalivahti Logan Thompson. Ykkösmaalivahdin paikan Golden Knightsissa ottanut Thompson voitti kuukauden kymmenestä pelistään kahdeksan ja torjuntaprosentti oli hyvä, 90,9. Päästettyjen maalien keskiarvo hipoi kuitenkin lähes kolmea, kun lukema oli 2,88.

Kuukauden tulokastähden palkinnosta taistelivat myös Seattle Krakenin tähtihyökkääjä Matty Beniers ja New Jersey Devilsin maalivahti Akira Schmid. Beniers iski kuukauden 12 otteluun tehot 5+7 eli pelasi piste per peli tahdissa. Kraken oli marraskuussa joukkueena yksi sarjan parhaista. Schmid pelasi joukkueensa maalilla neljä ottelua ja voitti ne kaikki. Schmidin torjuntaprosentti oli huikea 95,3 ja päästettyjen maalien keskiarvo hurja 1,24.

Devilsin laitahyökkääjä Fabian Zetterlund pelasi kovalla tasolla, kun viime kaudella Thompsonin tavoin NHL:ssä debytoinut pelaaja teki 14 otteluun tehot 3+7. Muista mainittavia tulokkaita ovat Buffalo Sabresin Jack Quinn ja Arizona Coyotesin Matias Maccelli. Quinn iski 11 otteluun kolme maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä. Suomalaishyökkääjä Maccelli teki marraskuussa kauden ensimmäisen maalinsa ja yhdeksän tehopistettä kymmeneen otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL