Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n kuukauden ykköstähdeksi tuttu nimi! – Takana hurja kuukausi

Dallas Starsin Jason Robertson on pelannut hurjaa kuukautta.
AOP

NHL:ssä on kaksi täyttä pelikuukautta alla ja NHL on valinnut marraskuun tähdet. Marraskuun kolmen pelaajan tähdistö ei aiheuta suuria yllätyksiä, sillä jokainen pelaaja on ollut hurjassa vireessä joukkueissaan menneen kuukauden aikana. Tähdistössä on mukana kaksi hyökkääjää ja yksi erinomaisesti pelaava maalivahti.

NHL:n marraskuun ykköstähdeksi on valittu Jason Robertson. Dallas Starsin yhdysvaltalaishyökkääjä valittiin vastikään viikon pelaajaksi. Kakkostähti menee New Jersey Devilsin maalivahti Vitek Vanecekille, joka on pelannut korkealla tasolla Devilsin maalilla Mackenzie Blackwoodin ollessa loukkaantuneena. Kolmostähti meni hurjassa pisteputkessa olevalle Mitch Marnerille, joka sivusi vastikään Toronto Maple Leafsin seuraennätystä pisteputkissa.

Robertson teki viimeisen kuukauden aikana 14 otteluun hurjat 15 maalia ja yhteensä 26 tehopistettä. Stars on noussut Robertsonin tehojen myötä NHL:n Keskisen divisioonan kärkipaikalle 30 pisteellä. Robertson on tällä hetkellä 16 ottelun mittaisessa pisteputkessa, joka on toiseksi kovin käynnissä oleva putki NHL:ssä heti Marnerin jälkeen.

Vanecek pelasi vahvan kuukauden Devilsin maalilla, joka on ollut alkukauden osalta toiseksi kovin joukkue koko sarjassa. Vanecek aloitti joukkueen maalilla yhdeksän ottelua ja voitti näistä kahdeksan. Ainut tappio tuli Maple Leafsille kotiyleisön edessä, joka päätti joukkueen 13 ottelun mittaisen voittoputken. Koko kauden ajalta Vanecek on voittanut 11 ottelua ja pelannut yhden nollapelin.

Kolmostähti Marner iski 15 otteluun tehot 6+14. Maple Leafs voitti kuukauden 15’sta ottelusta yhteensä 11 ja menetti pisteet vain kertaalleen, kun Pittsburgh Penguins oli joukkuetta vahvempi Torontossa pelatussa ottelussa. Marnerilla on tällä hetkellä voimassaoleva 18 ottelun mittainen pisteputki.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL