Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n supertähti lähtökuopissa – Tässäkö on uusi joukkue?

Chicago Blackhawksin Patrick Kane.
AOP

Yksi NHL:n kautta aikain parhaimmista pelaajista, eli Chicago Blackhawksin supertähti Patrick Kane on lähtökuopissa. Kanen ja joukkueen kapteenin Jonathan Toewsin tulevaisuutta on pohdittu viimeisen vuoden ajan. On äärimmäisen todennäköistä, että kumpikin tähtihyökkääjä siirtyy seuraavan kolmen kuukauden aikana eteenpäin Blackhawksista.

NHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuu tällä hetkellä Chicago Blackhawks. Kyle Davidsonin GM:ksi saanut Blackhawks on todellisessa uudelleenrakennusmoodissa ja se tarkoittaa sitä, että kaikki liikkuu mistä vähänkin jotain on tarjolla.

Isoin vaihtoarvo kaikista pelaajista on kautta aikain parhaalla yhdysvaltalaiskiekkoilijalla, mitä NHL on nähnyt, eli Patrick Kanella. Kolminkertainen Stanley Cup -voittaja Kane täytti vastikään 34 vuotta ja pelaa nykyisen sopimuksensa viimeistä vuotta. Kane kantaa mukanaan 10,5 miljoonan dollarin palkkaa, jonka halkominen kauppatarkoituksessa ei ole ongelma. Monelle joukkueelle kelpaa varmasti Kanen tasoinen laitahyökkääjä joko 2,6 tai 5,25 miljoonan dollarin palkalla.

Kanen alkukausi on ollut nihkeä kuten koko organisaatiolla. Buffalosta kotoisin oleva entinen NHL:n ykkösvaraus on tehnyt 21 otteluun kolme maalia ja yhteensä 16 tehopistettä. Kane on urallaan paukuttanut 1128 otteluun 1196 tehopistettä. Parhaalla kaudella hyökkääjä on tehnyt 110 tehopistettä ja urallaan supertähti on ylittänyt sadan pisteen rajan kahdesti. Viime kaudella heikossa Blackhawksissa Kane takoi 92 pistettä.

Yhdysvaltalaistähden perässä uskotaan olevan aika monenkin joukkueen, mutta New York Rangers on joukkue, jolla saattaisi riittää palikat hyökkääjän hankkimiseen. Tässä vaiheessa esiin nousee keskustelu Alexis Lafrenieren tai Kaapo Kakon kauppaamisesta, sillä Blackhawks saattaisi haluta toisen pelaajista. Toki pyynnöt ovat aina suurempia kuin lopulliset kaupat.

Toinen mielenkiintoinen seura on Colorado Avalanche. Avalanchen suurin ongelma lienee keskikaistalla, mutta Kanen hankkiminen helpottaisi laitahyökkääjien tilannetta ja suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen voisi ottaa paikan kakkoskentän keskeltä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL