Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:ssä yllättävä menestyjä! – Seurahistorian paras marraskuu käynnissä

San Jose Sharks kohtasi Seattle Krakenin. Matty Beniers teki maalin Kaapo Kähköselle.
AOP

NHL:ssä viime kaudella ensimmäistä kertaa esiintynyt Seattle Kraken pelaa todella vahvaa alkukautta. Kraken on noussut jo NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonassa toiselle sijalle Vegas Golden Knightsin kantaan. Torstain vastaisena yönä Suomen aikaa Kraken otti seurahistoriansa isoimman voiton, kun San Jose Sharks kaatui kotiyleisön edessä.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken on ollut alkukaudesta sekä ennen kaikkea marraskuussa hurjassa iskussa. Tällä kaudella joukkue on voittanut yhteensä 11 peliä ja hävinnyt varsinaisella peliajalla vain viidesti. Kauden 11. voitto tuli kotiyleisön edessä San Jose Sharksista 8-5 -lukemin.

Marraskuussa joukkue on voittanut seitsemän yhdeksästä pelaamastaan ottelusta. Krakenin pisteprosentti on marraskuun osalta sarjan toiseksi paras heti New Jersey Devilsin jälkeen, joka on hävinnyt vain yhden ottelun koko kuukautena.

– Sähläsimme kiekon kanssa tänään todella paljon ja se maksoi voiton. Kraken on nopea joukkue ja on pakko antaa heille kunniaa pelaamisesta. He ovat hyvässä tilanteessa tällä hetkellä. He näyttivät tänään normaaliakin nopeammalta, koska mielestäni me pelasimme todella hitaasti. Ei ehkä fyysisesti vaan henkisesti, kommentoi Sharksin päävalmentaja David Quinn.

Krakenin voiton takuumies oli NHL:n tulokkaiden pistepörssin kärkeen noussut Matty Beniers. Beniers iski ottelussa tehot 1+2 ja nosti koko kauden pistesaldonsa 14’sta. NHL:n tulokkaiden pistepörssin toisena on Arizona Coyotesin suomalaishyökkääjä Matias Maccelli, jolla on koossa tehot 1+10. Krakenin paidassa myös Andre Burakovsky onnistui tekemään kolme tehopistettä samoilla tehoilla kuin Beniers. Jaden Schwartz iski ottelussa kaksi maalia.

Sharks iski ottelussa viisi maalia ja näistä kolme meni sveitsiläishyökkääjä Timo Meierin nimiin. Alexander Barabanov ja Logan Couture vastasivat muista maaleista. Kaapo Kähkönen torjui 19 kertaa joukkueen maalilla.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL