Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n suomalaistähdellä on hurja mahdollisuus! – Joukkueen tähtipelaaja loukkaantui

Elvis Merzlikins Columbus Blue Jacketsin maalilla.
AOP

Karmeista loukkaantumismurheista kärsivä Columbus Blue Jackets menetti jälleen yhden tärkeistä pelaajistaan loukkaantuneiden listalle. Joukkueen latvialaistähti on sivussa mahdollisesti kaksi viikkoa peleistä. Lisäksi joukkueen suomalaishyökkääjä Patrik Laine asetettiin loukkaantuneiden pelaajien listalle.

Jarmo Kekäläisen johtamalla Columbus Blue Jacketsilla on karmaiseva tilanne. Joukkueen huippupelaajat loukkaantuvat järjestään, joten se tekee voittamisesta muutenkin heikolle joukkueelle entisestä vaikeampaa. Tuoreimpana pelaajana joukkue menetti latvialaismaalivahti Elvis Merzlikinsin. Merzlikins on sivussa viikosta kahteen, mutta syytä ei ole annettu julkisuuteen.

Merzlikins aloitti viimeksi joukkueen maalilla Philadelphia Flyersia vastaan ottelussa, jonka Blue Jackets lopulta voitti 5-4 -lukemin jatkoajalla. Latvialainen torjui ottelussa 17 vetoa ennen kuin Joonas Korpisalo otti paikan joukkueen maalilta.

– Ikinä minun edustamissani joukkueissa ei ole näin paljoa ollut loukkaantumisia. Tämä on täysin uutta minulle, kommentoi kesällä seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen organisaation kanssa tehnyt Johnny Gaudreau.

Latvialaisen ykkösmaalivahdin loukkaantuminen avaa Korpisalolle loistavan sauman pelata korkealla tasolla. Mikäli suomalaisveskari onnistuu jatkossakin Blue Jacketsin paikalla, niin monet muut joukkueet saattavat kiinnostua hänestä ja Kekäläisen on helpompaa tehdä maalivahdistaan kauppaa. Organisaation tulevaisuuden kannalta Merzlikins ja venäläisnuorukainen Daniil Tarasov ovat miehiä, jonka varassa Kekäläinen ratsastaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL