Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Liiga

Liigan yllättäjäjoukkue kilpavarustelee ahnaasti! – Jo kaksi uutta pelaajaa riveihin

Lahden Pelicans hankki Tapparaa edustaneen Ben Bloodin riveihinsä.
AOP

Liigassa äärimmäisen vahvan alkukauden pelannut Lahden Pelicans on tehnyt mielenkiintoisia hankintoja menneellä viikolla. Pelicans on vahvistanut maaottelutauon jälkeen sekä hyökkäystä, että puolustusta, kun kaksi entistä Tampereen Tapparan pelaajaa siirtyy Tommi Niemelän valmennukseen.

Lahden Pelicans on tehnyt kaksi merkittävää hankintaa Suomessa pelatun EHT-turnauksen jälkeen. Pelicans on hankkinut riveihinsä Tapparassa alkukaudesta epäonnistuneen laitahyökkääjä Tyler Kelleherin sekä entisen Tapparan puolustajan Ben Bloodin. Blood edusti Suomessa ensimmäisen kerran pelatessaan myös Pelicansia.

Kelleher on pelannut vaisusti suurista odotuksista huolimatta Tapparan paidassa. Pienikokoinen laitahyökkääjä teki 13 otteluun Liigassa vain yhden maalin ja yhteensä kolme tehopistettä. Viime kaudella hyökkääjä teki kuitenkin Ruotsin SHL:ssä Rögle BK:n paidassa 34 otteluun kymmenen pistettä ja HV71’n paidassa Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla seitsemän pistettä kahdeksaan peliin. Hyökkääjän sopimus kestää tämän kauden loppuun.

Tapparaa kausilla 2019-21 edustanut Blood on ollut vailla pelipaikkaa alkukauden. Blood kiekkoili viime kaudella ICEHL:ssä Grazz 99ersin paidassa 43 ottelua ja teki näissä 14 pistettä. Liigassa kovaotteinen puolustaja on edustanut Tapparan ja Pelicansin lisäksi Porin Ässiä kauden 2017-18.

Bloodin siirtyminen takaisin Lahteen on vielä huhuasteella ja tästä tiedotti ensimmäisenä Ilta-Sanomat artikkelissaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga