Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mitä ihmettä? – NHL:n tähtipuolustaja on kaupan!

San Jose Sharksin Erik Karlsson on aloittanut kauden hurjassa vireessä.
AOP

NHL:n heikoimpiin joukkueisiin tällä hetkellä lukeutuva San Jose Sharks on aloittanut kauden kuten on odotettu. Sharksilla on koossa alkukaudelta vasta viisi voittoa, mutta niistä kaksi edellistä on tullut putkeen. Keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa joukkue kohtaa Vegas Golden Knightsin ja se on joukkueelle todella iso mittari tämän hetken kunnosta.

NHL:ssä viime keväänä Mike Grierin johtoon siirtynyt San Jose Sharks on kovassa uudelleenrakennuksessa. Joukkue teki viime kesänä jo ison muutoksen puolustukseen, kun pitkäaikainen luottopuolustaja Brent Burns kaupattiin Carolina Hurricanesiin. Sharks söi hieman puolustajan palkasta, mutta se näkyy vain kahdella kaudella tämän kauden jälkeen organisaation palkkakatossa.

Yksi alkukauden suurimpia yllättäjiä Sharks-paidassa on ollut ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson. Kahdesti urallaan Ottawa Senatorsin paidassa parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn voittanut ruotsalainen on aloittanut kauden todella vahvasti. Karlsson on tehnyt kymmenen maalia ja yhteensä 22 tehopistettä. Puolustaja pitää NHL:n pistepörssissä hallussaan sijaa kahdeksan.

32-vuotias puolustaja teki kesäkuussa 2019 joukkueen kanssa kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksen, joka pitää sisällään siirron estävän pykälän jokaisella kaudella. GM Grier on kuitenkin kiinnostunut kuuntelemaan tarjouksia puolustajasta, jos jokin mestaruutta tavoitteleva joukkue olisi kiinnostunut pelaajan palveluksista jatkossa.

– Olen valmis kuuntelemaan tarjouksia Karlssonista, mutta tämä mahdollinen kauppa riippuu myös hänestä. Hänen pykälät estää hänen suoran kauppaamisen, joten Karlsson voi itse määrittää haluaako organisaatiosta toisaalle vai ei. Tiedän, että hänen perheensä on iloinen San Josessa ja olemme todella tyytyväisiä siihen, miten hän pelaa tällä hetkellä, kommentoi GM.

Grier näkee, että Karlssonista voi olla kiinnostunut joukkue, joka haluaa voittaa mestaruuden.

– Uskon, että NHL:ssä on olemassa joukkue, joka haluaa Karlssonin, koska uskoo hänen olevan viimeinen palanen kohti mestaruutta. Karlsson voi yksin kääntää pelejä joukkueellesi pudotuspeleissä.

Ruotsalainen kantaa vielä neljä vuotta tämän kauden jälkeen sopimusta mukanaan, jonka arvo yhtä kautta kohden on 11,5 miljoonaa dollaria. Neljän ensimmäisen kauden aikana rahapalkkaa on maksettu jo yli puolet Karlssonille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL