Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonat pesivät turkkinsa sunnuntaina – Tre Kronor jäi jyrän alle!

Harri Säteri Suomen maalilla Ruotsia vastaan.
AOP

Jääkiekon hallitseva olympiavoittaja sekä maailmanmestari Suomi otti Turussa pelatun Euro Hockey Tourin ensimmäisen turnauksen viimeisestä pelistään voiton. Suomen suurimmat sankarit voittoon päättyneessä ottelussa sunnuntaina olivat olympiakultaa torjunut maalivahti Harri Säteri sekä kolmen tehopisteen iltaa viettänyt Leijona-ikoni Marko Anttila.

Jukka Jalosen valmentama Suomen jääkiekkomaajoukkue otti Suomessa pelatun Euro Hockey Tourin päätöspelistään hienon voiton. Suomi kaatoi Turussa runsaslukuisen yleisön edessä kaksi turnauksen aiempaa otteluaan voittaneen Ruotsin 4-1 -lukemin. Leijonien kauden ensimmäistä voittoa oli Turun Gatorade Centerissä seuraamassa yhteensä 8512 katsojaa.

Suomen maaleista ottelussa vastasivat Hannes Björninen, Marko Anttila, Eetu Liukas ja Antti Suomela. Anttila syötti Leijonien kaksi ensimmäistä maalia ja niittasi vajaat kaksi minuuttia ennen loppua 3-1 -maalin tyhjiin. Liukas iski vielä toisen kerran kiekon tyhjään Ruotsin maaliin naulaten loppulukemat.

Loistavan ottelun Suomen maalilla pelannut Harri Säteri otti Turun sunnuntai-iltapäivässä yhteensä 28 torjuntaa. Säterin onnistui ohittamaan ainoastaan Ruotsin Max Friberg, joka otti Sveitsin NL-liigan Biel-Biennen maalilla nykysin torjuvan Säterin toisessa erässä.

Päivän aiemmassa pelissä Tshekki kohtasi Sveitsin. Sveitsi voitti ottelun jatkoajan jälkeen pelin 3-2 -lukemin. Sveitsi keräsi pisteitä jokaisesta turnauksen ottelustaan, mutta keskinäisen hävittyään Ruotsille jäi rolexeista tunnettu maa turnauksessa toiselle sijalle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat