Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonien EHT-turnaus karvaasti käytiin – Turussa säälittävästi katsojia

Suomi taipui Sveitsille Turussa.
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue aloitti MM-kullan puolustamisen Euro Hockey Tourin ensimmäisessä ottelussa. Suomen Euro Hockey Tourin turnaus pelataan tänä vuonna poikkeuksellisesti Turun Gatorade Centerissä, kun Helsingin Areena ei ole enää suomalaisten käytössä. Suomi avasi turnauksen Sveitsiä vastaan, josta mukaan tarttui vain yksi piste.

Jukka Jalosen valmentama Suomen jääkiekkomaajoukkue taipui Turussa pelatussa EHT-turnauksen avausottelussa Sveitsille. Suomi taipui ottelussa pitkän kaavan kautta, kun Sveitsi nappasi voittonsa rangaistuslaukauskilpailun myötä. Turussa ottelua seurasi vain 5082 katsojaa.

Suomen maaleista ottelun varsinaisella peliajalla vastasivat Jere Innala ja Jere Karjalainen. Sveitsin maalit ohi ottelussa 25 kertaa torjuneen Harri Säterin laukoivat Sven Andrighetto ja Roger Karrer. Entinen NHL-hyökkääjä Andrighetto iski ottelussa 1+1 tehot. Joukkueen maalilla Leonardo Genoni torjui ottelussa vain 14 kertaa.

Sveitsin sankariksi ottelun rangaistuslaukauskilpailussa nousivat Tyler Moy ja Damien Riat, jotka iskivät maalit mieheen. Suomen ainut onnistuja rangaistuslaukauskilpailussa oli Tampereen Tapparan tähtisentteri Jori Lehterä.

Suomi kohtaa lauantain pelissä Tshekin, joka taipui Ruotsille omassa ottelussaan. Jobinpostia Suomi ja Rauman Lukko sai torstain ottelusta, kun Liigan pistepörssiä johtava Anrei Hakulinen loukkaantui. Hakulinen on Lukon tiedotteen mukaan viikkoja sivussa peleistä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat