Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Dallas palasi voittojen tielle! – Tällä kertaa yllättävän suomalaistähden voimin

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindell
AOP

NHL:n alkukauden yksi kuumimmista joukkueista on ollut suomalaisten täyttämä Dallas Stars. Stars on Vegas Golden Knightsin ja Colorado Avalanchen ohella NHL:n läntisen konferenssin kuumimpia joukkueita. Stars valahti jo kahden ottelun tappioputkeen, mutta tähän tuli päätös sunnuntaina, kun joukkue murskasi vieraissa Philadelphia Flyersin. Ottelussa nähtiin jälleen suomalaista osaamista tulostaululla, mutta hieman erikoisemman pelaajan toimesta.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars aiheutti jo kolmannen tappion John Tortorellan valmentamalle Philadelphia Flyersille putkeen. Stars oli Wells Farco Centerissä tyly vieras voittamalla ottelun 5-1 -lukemin.

– Tämä oli todella tärkeä voitto meille. Kun katsotaan sarjaa ympäri, niin eri joukkueet ovat jopa viiden ottelun mittaisissa tappioputkissa. Kahden ottelun tappioputki venyy nopeasti neljään tai viiteen tappioon, eikä me haluta sitä. Tämä voitto oli hyvä alku meidän kolmen ottelun mittaiselle vieraskiertueelle, kommentoi DeBoer ottelun jälkeen.

Starsin voiton takuumiehenä oli maalivahti Jake Oettinger ja kolmen tehopisteen iltaa viettänyt suomalaispuolustaja Esa Lindell. Yhdysvaltalaismaalivahti otti ensimmäisen voittonsa loukkaantumisen jälkeen nappaamalla yhteensä 37 torjuntaa. Suomalaispuolustaja Lindell iski ottelun avauserässä 1+1 tehot taululle ja teki esityön vielä päätöserässä Starsin 4-1 -osumaan, joka syntyi Luke Glendeningin toimesta alivoimalla.

Muista Starsin suomalaisista Miro Heiskanen ja Roope Hintz saalistivat syöttöpisteet nimiinsä. Starsin maalit menivät otteluissa Lindellin ja Glendeningin lisäksi Joe Pavelskin, Matej Blumelin sekä Jason Robertsonin nimiin. Flyersin ainokainen meni Travis Konecnylle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL