Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa kuusi pistettä jäi Satakuntaan – Lukko vahvisti kärkipaikkaansa!

Lukon maalivahti Artem Zagidulin.
AOP

Liigassa pelattiin torstaina kahden ottelun mittainen kierros, kun Porissa Ässät isännöi Vaasan Sportia ja Raumalla Lukko Mikkelin Jukureita. Kummassakin ottelussa päästiin juhlimaan kotivoittoja, kun Lukko vahvisti asemiaan sarjan kärjessä ja Ässät otti tiukemman otteen taistelussa pudotuspelipaikoista. Perjantaina Liigassa on jälleen tiedossa isompi kierros ja monta hyvää ottelua.

Torstain kahden ottelun Liiga-kierroksella nähtiin kaksi selvää kotivoittoa. Rauman Lukko kaatoi Mikkelin Jukurit kotonaan 2-0 -lukemin. Lukko iski molemmat maalinsa päätöserään, kun Harri Kainulainen osui kolmannella minuutilla ja Linus Nyman naulasi ylivoimalla reilu kolme minuuttia ennen loppua loppulukemat. Lukon maalilla venäläismaalivahti Artem Zagidulin torjui yhteensä 23 kertaa nollapelin eteen, joka oli herralle kauden kuudes. Zagidulinin torjuntaprosentti 19 ottelun jälkeen on huikea 93,72 ja päästettyjen maalien keskiarvo on karvan päälle maalin per ottelu.

Porissa Ässät käänsi tappioaseman 4-2 -voitoksi Vaasan Sportia vastaan. Ässät oli kotiyleisönsä edessä kahdesti tappiolla, mutta kolmannen erän maalit nostivat joukkueen tasatilanteesta voittoon. Ässiltä maalinteossa onnistuivat Roope Talaja, Leevi Viitala, Will Graber ja Lenni Hämeenaho. Sportilta maalinteossa onnistuivat reilussa 28 minuutissa Sebastian Stålberg ja Turo Asplund.

Sarjataulukossa Lukko vahvisti asemiaan sarjakärjessä, mutta ero toisena olevaan Lahden Pelicansiin on vain viisi pistettä. Lukolla on yksi peli enemmän pelattuna. Ässät nousi kolmen pisteen turvin sarjassa kymmenennelle sijalle ja on kerännyt 20 otteluun yhteensä 24 pistettä. Sport on sarjassa jaetulla sijalla 13 yhdessä JYP:n kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga