Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liiga keskittyy torstaina Satakuntaan – Ässillä iso kamppailu!

Porin Ässien kultakypärä Roope Talaja.
AOP

Liigassa pelataan torstaina kaksi ottelua, kun kumpikin Satakunnassa sijaitseva joukkue toimii isäntinä. Liigan kärjessä majaileva Rauman Lukko kohtaa Mikkelin Jukurit ja Porin Ässät pelaa isoista pisteistä Vaasan Sportia vastaan. Otteluista voidaan odottaa äärimmäisen tasaisia.

Liigan sarjataulukon ykkösenä oleva Rauman Lukko kohtaa torstaina kotiyleisönsä edessä Mikkelin Jukurit. Olli Jokisen valmentaman joukkueen alkukauden vaikeudet alkavat olla takanapäin ja joukkue on vihdoinkin noussut kiinni pudotuspelipaikkoihin.

Viime kaudella runkosarjan toiseksi kivunnut Jukurit pitää tällä hetkellä hallussaan kymmenettä sijaa. 17 ottelun jälkeen koossa on 23 pistettä, kun taas Lukolla on 19 ottelun jälkeen kasassa 40 pistettä. Jukureilla on eroa suoraan pudotuspelipaikkaan tällä hetkellä kahdeksan pistettä.

Lukko on voittanut edellisestä seitsemästä pelistä kuusi. Edellisessä ottelussa Marko Virtasen valmentama joukkue kaatoi Oulun Kärpät kotiyleisönsä edessä. Tämä ottelu käytiin viime viikonloppuna, joten lepoaikaa Lukolla on ollut riittämiin. Jukurit on voittanut edellisestä kuudesta pelistä neljä. Viimeisessä kamppailussa tiistaina Jukurit taipui tylyin 5-0 -lukemin kotiyleisönsä edessä Tampereen Ilvekselle.

Porissa Karri Kiven valmentama Ässät isännöi Risto Dufvan johtamaa Vaasan Sportia. Joukkueet pelaavat tällä hetkellä samoista sijoista, sillä porilaiset ovat 11. sarjataulukossa 21 pisteellä ja Sport on sijalla 13 pisteen Ässiä takana. Kiven valmentamalla joukkueella on ollut heikko vaihe menossa viime viikkoina, kuin kuudesta edellisestä ottelusta vain kotipeli HPK:ta vastaan on kääntynyt voitoksi. Sport saapuu Poriin kotivoitto Ilveksestä allaan. Sportilla on tällä kaudella vain yksi vierasvoitto taskussa ja yhteensä viisi pistettä vieraskaukaloista.

Mikäli Ässät mielii tällä kaudella päästä pelaamaan pudotuspeleissä, niin ottelut Sportia vastaan pitää joukkueen pystyä kääntämään nimiinsä.

Liigan torstain ottelut

18.30 Lukko vs. Jukurit
18.30 Ässät vs. Sport

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga