Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Olli Määttä osui, Detroit koki turpasaunan

Detroit Red Wingsin Olli Määttä iski maalin.
AOP

Tiistain vastaisen yön kolmen ottelun mittaisella NHL-kierroksella nähtiin yhdet isot maalijuhlat, kun Buffalo Sabres ja Detroit Red Wings kohtasivat. Ottelussa nähtiin yhteensä yksitoista maalia joista kahdessa oli merkittävästi suomalaispuolustaja Olli Määttä mukana. Ottelussa kotijoukkue Sabres oli melko tyly, sillä Don Granaton valmentama joukkue antoi melkoisen näytön nykykunnostaan.

Derek Lalonden valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Detroit Red Wings koki melkoisen turpasaunan Buffalo Sabresin vieraana. Don Granaton valmentama Sabres takoi kotiyleisönsä edessä tylyt 8-3 -lukemat taululle ja jatkoi vahvaa alkukauttaan. Voitto oli Sabresille kauden kuudes yhdeksään peliin.

Kotijoukkueen suurin sankari voitokkaassa ottelussa oli ykkössentteri Tage Thompson, joka iski hattutempun ja vietti kuuden tehopisteen iltaa syöttämällä kolme maalia. Muista Sabresin pelaajista vähintään kaksi pistettä tekivät Kyle Okposo, Jeff Skinner ja Rasmus Dahlin. Skinnerille maali oli uran 300. NHL:ssä.

– Voiton saaminen on aina hieno homma ja pelasimme joukkueena tosi vahvasti. Totta kai on hienoa onnistua myös itse pisteiden teossa, mutta sillä ei ole isommin väliä kunhan joukkue voittaa, kommentoi Thompson matsin jälkeen.

Red Wingsiltä maalinteossa onnistui suomalaispuolustaja Olli Määttä, David Perron ja alivoimalla Dylan Larkin. Määtälle maali oli kauden toinen. Ottelussa eniten Red Wingsiltä peliaikaa saanut suomalainen oli myös mukana Thompsonin iskemässä 4-1 -ylivoimamaalissa, kun kiekko meni puolustajan luistimesta ohi 38 kertaa torjuneen Alex Nedeljkovicin. Sabresin maalilla Eric Comrie otti ottelussa vain 15 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL