Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-pelaajalla karmeaa epäonnea! – Superlupauksen kausi pakettiin ennen aikojaan

Anaheim Ducksin Jamie Drysdale.
AOP

NHL:ssä todella karmean alkukauden pelannut Anaheim Ducks koki kovan menetyksen. Joukkueen nuoren puolustuksen kruununjalokivi, eli kanadalainen huippulupaus Jamie Drysdale joutuu päättämään kautensa. Drysdale kärsii ylävartalovammasta, joka tarvitsee leikkaushoitoa ja tämä päättää pelaajan kauden heti runkosarjan alkuvaiheissa.

Torontosta, Kanadan Ontarion provinssin kaupungista kotoisin oleva Anaheim Ducksin Jamie Drysdale joutuu leikkaukseen. Oikealta laukova 180 senttinen puolustaja kärsii olkapäävammasta ja tarvitsee siihen leikkaushoitoa. Tämän myötä puolustaja on sivussa peleistä neljästä kuuteen kuukautta, joten kausi on sitä myöden taputeltu. Aikaisintaan puolustaja saatetaan nähdä kaukalossa maaliskuun puolivälissä. Puolustaja loukkaantui Vegas Golden Knightsia vastaan pelatussa ottelussa.

20-vuotias Drysdale on Ducksin ensimmäisen kierroksen NHL-varaus kesän 2020 NHL:n varaustilaisuudesta. Ducks poimi kanadalaisen koko varaustilaisuuden kuudentena pelaajana. Erie Ottersia OHL:ssä edustanut kanadalainen on urallaan pelannut toistaiseksi 113 ottelua ja iskenyt näissä 40 tehopistettä. Heikossa Ducksissa tehotilasto on 41 maalia pakkasen puolella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL