Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uusia nimiä NHL:n viikon tähdistöön! – Ruotsalaistykki kovassa seurassa

Edmonton Oilersin Connor McDavid.
AOP

NHL:n runkosarjaa on takana kolme täyttä viikkoa ja kolmannen viikon tähdet on sarjan toimesta valittu. Ykköstähtenä on tuttu nimi NHL:n pistepörssin kärkisijoilta, mutta muut tähdet ovat sellaisia, jotka eivät normaalisti listoilla esiinny. Tällä kertaa tähdet valikoitui maalivahdista ja kahdesta hyökkääjästä.

NHL:n runkosarjan kolmannen viikon tähdistö on valittu ja tähdistö on seuraavanlainen. Ykköstähdeksi NHL:n raati valitsi Edmonton Oilersin kapteeni, kanadalaistähti Connor McDavidin. Kakkostähti meni NHL:n itäiseen konferenssiin, kun New Jersey Devilsin ruotsalaishyökkääjä Jesper Bratt vei kakkostilan. Kolmostähdeksi valittiin Minnesota Wildin kanadalaismaalivahti Marc-Andre Fleury.

McDavid pelasi vahvan viikon ja iski kahdeksan tehopistettä neljään peliin. Pittsburgh Penguinsia vastaan 6-3 -voittoon päättyneessä ottelussa McDavid jäi pisteittä, joten tehot 4+4 syntyivät oikeasti kolmeen otteluun. Oilers on Tyynenmeren divisioonan kakkostilalla 12 pisteellä.

Kakkostähdeksi valittu ruotsalaishyökkääjä Bratt iski viikon neljään peliin neljä maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Devils on viikon jälkeen Metropolien divisioonan kärjessä. NHL:n aikoinaan kuudennella kierroksella varattu Bratt on tehnyt jokaisessa joukkueen yhdeksässä alkukauden pelissä tehopisteen.

Kolmostähti oli Fleury, joka torjui kaikista viikon kolmesta pelistään voiton ja päästettyjen maalien keskiarvo oli vain 1,95. Wildilla on koossa yhdeksän ottelun jälkeen neljä voittoa ja viime viikon neljästä pelistä joukkue voitti kolme eli Fleuryn pelaamat ottelut.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL