Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Loukkaantumiset ravistelee NHL:n huippujoukkuetta! – Jälleen yksi tähti sivuun peleistä

T.J.Oshie teki hattutempun Rangersia vastaan
AOP

NHL:ssä tiukkaa alkukautta pelaava Washington Capitals kärsii isoista loukkaantumisista. Jo ennen maanantaita joukkueen monet huippupelaajat olivat toipilaana, mutta listalle tuli kaksi uutta nimeä lisää. Päävalmentaja Peter Laviolettella on kova tehtävä mikäli kokenut valmentaja meinaa saada rajuista poissaoloista kärsivän joukkueen voittamaan.

Washington Capitals pelaa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa vierasottelussa Carolina Hurricanesia vastaan. Capitals on kolmen ottelun vieraskiertueella ja lähtee Raleighiin voitto Nashville Predatorsista allaan. Sen lisäksi joukkue on onnistunut voittamaan kolme peliä edellisestä neljästä kamppailusta. Ainut tappio on tullut Dallas Starsia vastaan viime viikolla 2-0 -lukemin.

Hurricanes palasi pitkältä lännen kierrokselta kotiin viime viikolla ja taipui ensin New York Islandersille 6-2 -lukemin ennen vieraspeliä Philadelphia Flyersia vastaan, josta Rod Brind’Amourin valmentama joukkue otti tylyn 4-3 -voiton jatkoajan jälkeen.

Capitals joutuu vierasotteluun Hurricanesia vastaan kurjasta tilanteesta, sillä tähtipuolustaja John Carlson ja kokenut hyökkääjä T.J. Oshie tippuivat joukkueen kokoonpanosta. Oshien paluu on täysin kysymysmerkin takana, mutta Carlsonin tilannetta seurataan päivä kerrallaan. Jo ennestään joukkueen kokoonpanosta olivat muun muassa Nicklas Backström, Tom Wilson ja Connor Brown sivussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL