Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kanadalaistähti teki NHL-historiaa! – Ohitti legendaarisen ruotsalaispelaajan

Minnesota Wildin ykkösmaalivahti Marc-Andre Fleury
AOP

Minnesota Wild juhli yön NHL-kierroksella arvokasta vierasvoittoa Chicago Blackhawksista. Wild käänsi ottelun nimiinsä pitkän kaavan kautta, kun ottelussa haettiin ratkaisu aina rangaistuslaukauskilpailusta. Wildin voitto pitkän kaavan kautta tarkoitti sitä, että näitä molempia organisaatioita edustanut maalivahti teki samalla historiaa ja nousi ruotsalaislegendan ohi NHL:n tilastoissa.

Marc-Andre Fleury torjui Minnesota Wildin hienoon 4-3 -vierasvoittoon Chicago Blackhawksista yön NHL-kierroksella. Fleury torjui ottelussa 23 kertaa ja auttoi joukkueensa kauden neljänteen voittoon. Yhdeksästä pelistä Wild on napannut yhdeksän pistettä ja viiden ottelun vieraskiertueen saldoksi muodostui kolme voittoa sekä yksi tappio jatkoajan jälkeen.

Fleurylle voitto oli uran 62. rangaistuslaukauskilpailun jälkeen otettu voitto. Tällä voitolla maalivahti nousi kärkeen voittojen määrässä ohi New York Rangersia urallaan edustaneen Henrik Lundqvistin. Lundqvistin pelinumero 30 jäädytettiin viime kaudella New Yorkin Madison Square Gardenin kattoon.

Kanadalaismaalivahti pelasi viime kaudella 45 ottelua Blackhawksin paidassa ennen siirtoaan Wildiin.

– Edelleen se tuntuu oudolta, mutta samalla mahtavalta. En ollut Chicagossa kauaa, mutta toivoin, että olisin voinut auttaa joukkuetta menestymään paremmin ja voittamaan enemmän pelejä heidän kanssaan. Olen tosi iloinen, että sain uralleni kokemuksen edustaa Blackhawksia, kommentoi Fleury voiton jälkeen.

Ottelussa maalinteossa onnistuivat kotijoukkueelta Jake McCabe, Jonathan Toews ja Andreas Athanasiou. Vierailta kaksi maalia meni Matthew Boldyn nimiin ja yksi Mason Shawn nimiin, jolle maali oli NHL-uran ensimmäinen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL