Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:ssä tehtiin mielenkiintoinen ennätys! – Tapahtunut vain kolme kertaa aiemmin

Neal Pionk jatkaa Jetsissä.
AOP

NHL:ssä pelattiin kolmen ottelun mittainen kierros keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Otteluista kaksi venyi jatkoajalle ja yksi päättyi varsinaisen peliajan kuluessa. Kaksi ottelua ratkesi vierasjoukkueille, kun vain yksi kotijoukkue onnistui voittamaan. Siitä huolimatta kaikki kotijoukkueet saivat kierrokselta pisteitä plakkareihinsa.

NHL:ssä pelattiin mielenkiintoinen kierros, kun jokainen ottelu päättyi 4-3 -lukemiin. Florida Panthers kaatoi Philadelphia Flyersin varsinaisella peliajalla 4-3 -lukemin. Kahdessa myöhemmässä ottelussa nähtiin jatkoajat. Näistä voitot menivät vierasjoukkueille, kun Winnipeg Jets kaatoi Colorado Avalanchen ja St. Louis Blues Seattle Krakenin.

Jokaisessa ottelussa nähtiin yhtäläinen tekijä niin tuloksen kuin voittomaalintekijän suhteen. Neljättä kertaa NHL:n historian aikana jokaisessa kierroksen ottelussa voittomaalista vastasi puolustaja. Tähän lasketaan kierrokset, jotka pitävät sisällään minimissään kolme ottelua. Panthersin voittomaali meni puolustaja Josh Mahuran nimiin, Jetsin voittomaali Neal Pionkin nimiin ja Bluesin voittomaali Justin Faulkin nimiin. Faulk ja Pionk viettivät kaiken lisäksi kahden maalin iltamia.

Viimeksi vastaava sattuma on tapahtunut helmikuussa 2008, kun neljän ottelun kierroksella kaikki voittomaalintekijät olivat puolustajia. Sitä ennen maaliskuussa 1985 ja ensimmäisen kerran maaliskuussa 1957, kun oli kolmen ottelun kierros. Kaudella 1956-57 sarjassa pelasi toki vain kuusi joukkuetta, joten kyseessä oli täysi ottelukierros. Nykypäivänä täysi ottelukierros tarkoittaisi 16 ottelun kierrosta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL